Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj wieczorem klient zgłosił nam, że brakuje jednego z produktów w przesyłce. Oczywiście mogło dojśc do pomyłki ale:
1. Osobiście pakowałem przesyłkę i wiem, że produkt był w paczce co potwierdza również monitoring.
2. Klient zgłosił problem wczoraj a paczka dopiero 15 minut temu zmieniła status na "Przekazano do doręczenia".
Jak działać w takiej sytuacji? Podejrzewam, że za chwilę złoży wniosek do POK o zwrot pieniędzy a allegro nas obciąży kwotą 60zł.
Dodatkowo w e-mailu pojawiła się pewna nieścisłość.
Zakup był robiony 8 czerwca a w wiadomości od allegro widnieje "Dotyczy zakupu z 07 czerwca"
Pozwolę sobie zawołać moderatorów bo może ja coś źle zrozumiałem z tego wszystkiego...
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Raczej podejrzewam, że klient pomylił sprzedawców.
@ROE_AUTO Cześć 🙂 Zamówienie ( jest z 8 czerwca - skonsultuję wyświetlenie nieprawidłowej informacji.
Poproś Klienta o zdjęcie produktów/paczki, być może rzeczywiście doszło do pomyłki i nie jest to przesyłka od Ciebie.
A czy Wy jako moderatorzy macie możliwość zweryfikowania czy kupujący dokonywał zakupu, takich samych produktów u innego sprzedającego?
@ROE_AUTO Nie dokonywał takich zakupów u innego Sprzedającego (ani na Allegro, ani na Allegro Lokalnie).
Czyli co ewidentnie próba wyłudzenia? Zobaczymy co odpisze...
@ROE_AUTO Czy mogłabym Cię prosić o przesłanie tej wiadomości w formie EML na adres spolecznosc@allegro.pl?
@ROE_AUTO zapytaj grzecznie czy na prawdę ma na myśli przesyłkę ..... i tu podaj zawartość .......
Jak widać na załączniku klient sam napisał dokładnie co zamawiał. Czyli wycieraczki + dodatek do paliwa. Dlatego myślę, że najlepszym rozwiązaniem było by aby moderatorzy zweryfikowali czy klient składał takie samo zamówienie u innego sprzedawcy.
@ROE_AUTO miałem już otwartą dyskusję 🤣
1. kremy były bez kartoników a w ofercie ......
2. 2 minuty poźniej ,, przepraszam pomyliłam sprzedawców ,,
3, 15 sekund później -- kupujący uznał problem za rozwiązany
nawet nie zdążyłem zareagować ....