Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Juz kilkukrotnie spotkałem się u sprzedawca z innych swoich kont podbija cenę by inni tanio nie kupili proszę o sprawdzenie tego a później jeszcze raz wystawiaja
Link do ogłoszeń
https://allegro.pl/oferta/asus-vivobook-s433e-i3-1115g4-8-128gb-ssd-win-11-14072331997
@krystianrysiu dziękuję za zgłoszenie. Sprawdzimy dokładnie to konto.
@krystianrysiu To że sprzedawca musi wystawić ponownie to nie zawsze powodem jest to że sam sobie podbija a najczęściej to klienci licytują dla zabawy i nie płacą lub anulują zaraz po wygraniu . Sam mam takich aukcji od kilkunastu do kilkudziesięciu w miesiącu.
Ale ten sam gość patrząc po nicku więc nie kwestia anulowania zakupu bo to normalne że 2 raz wystawiasz ale gość 5x wystawia to sano
@krystianrysiu Ja ostatnio po prawie trzech miesiącach prób sprzedania na licytacji zestawu uszkodzonych telefonów powiedziałem sobie - nigdy więcej licytacji.
Ludzie licytują i nie płacą za to co wylicytowali i trzeba wystawiać ponownie i ponownie…
@krystianrysiu Nie można tego wykluczyć ,ale z mojego doświadczenia wiem że sporo osób licytuje by tylko wygrać wcale nie myśląc o płaceniu . Allegro sprawdzi i jak znajdzie powiązania to mogą mu zakończyć sprzedaż.