Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W wystawionych ofertach mam zgodnie z prawdą uzupełnione informacje o Producencie, osobie odpowiedzialnej (puste - niewymagane) i Informacje o bezpieczeństwie (Produkt nie wymaga informacji o bezpieczeństwie), jednak gdy w Moje oferty wybiorę filtrowanie po zgodności z GPSR to pokazuje mi wszystkie oferty tak jakby nie były uzupełnione wszystkie informacje. Dziś nawet otrzymałem sms-a abym uzupełnił te dane.
Co z tym zrobić?
Niestety opcja "produkt nie wymaga informacji o bezpieczeństwie" już nie przejdzie - trzeba coś uzupełnić. Zobacz ten wątek
Ale jak niema informacji żadnych + są to powiedzmy gąbki za pomocą których nie da się zrobić kuku - to co wpisywać? Też wymyslac?
Ja mam w wielu ofertach zaznaczone "Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024", ale też oprócz tego wpisane Ean, dane producenta i os.odpowiedzialną - a i tak pokazuje mi po filtrowaniu brakujących danych GPSR, że coś do uzupełnienia - nie mam bladego pojęcia co.. Info o konieczności zmian jest tak wyogólnione, odsyłanie do regulaminów i tp. też, że trudno dociec o który parametr chodzi. W wielu aukcjach nie mam Eanu ale ciągle jest możliwość wystawiania tak w niektórych kategoriach - efekt = wymagane poprawki. Kupuję w (znanej) hurtowni, która towar sprowadza z Chin, wszystko legalnie, faktury.. ale czesto mają Chinskie kody (nie wchodzą tu), i BARDZO często producent na etykiecie jest:" made in China" , jako że nie są to nowinki zaznaczam znowu "Produkt wprowadzony do obrotu przed 13.12.2024" i tylko osobe odpowiedzialną (hurtownia) - efekt WYMÓG POPRAWEK. Wszystko mam powymyślać czy co? Żyć się nie da... Efekt zapewne algorytmów, bo łatwiej trzymać za mordę WSZYSTKICH systemowo niż tych co faktycznie krętaczą - ale przecież za dużo pracy by było dla obsługi allegra. Co innego sprzedawcy - oni spać nie muszą...