Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam to już kolejna taka sytuacja , klient zamawia paczkę po czy w wiadomości pisze ze zapomiał zmienić adres i podaje adres do wysyłki . Wg stanowiska Allegro powinnienem poprosić o anulowanie zamówienia i złożenie ponownego na prawidłowy adres gdyż ręcznie adresu zmienić nie mogę (mogę wygenerować etykietę po za Allegro ale koszt wysyłki będzie wyższy + paczka będzie miała status nie wysłanej w terminie nawet ręcznie wpisując numer przesyłki Pani z Allegro twierdzi że w takim przypadku InPost czegoś tam nie przesyła do nich i u nich paczka jest jako nie wysłana w terminie ). Otrzymuje od klienta odpowiedz „proszę w takim razie wysłać na adres z zamówienia…” Te 3 kropki na końcu pozwalają mi założyć że za to utrudnianie życia przez Allegro mogę się spodziewać zaniżonej oceny na obsługę klienta. Kiedy Allegro zrobi z tym porządek i czy naprawdę musicie wszystko tak utrudniać @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@zuzabizzu mowa o paczkomacie ? jak nadajesz ? bo w EN po imporcie można zmienić paczkomat czy telefon 😉
Nadaje przez manager paczek in-post , mowa o przesyłce kurierskiej dodatkowo pobraniowej wiec zakładam ze ona nawet nie zostanie odebrana
@zuzabizzu Zachęcam do zamieszczenia sugestii zmiany w tym obszarze na forum Zgłoś swój pomysł. To obecnie najlepszy sposób, by informować nas jakich usprawnień oczekujecie.
Przecież to i tak nic nie da , zacznijcie zamiast spamować kursami o katalogu produktów to może jakiś kurs dla kupujących jak opłacać zamówienia żeby nie zamawiać 5 razy tego samego jeśli ktoś nie potrafi opłacić zamówienia albo do czego służy dyskusja bo chyba nie do poinformowania sprzedającego o wariancie kolorystycznym który się wybiera. Ja się pytam w jaki sposób Allegro zadba o to żeby przez wasze „dziwne” zasady klient nie niszczył jakości sprzedaży sprzedającemu