Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zauważyłem zmianę znaków na aż 75 z 45 w tytule.
Jak algorytm na to się zapatruje? Mamy "spamować" maksymalną ilością znaków, aby pokrewne słowa zostały użyte w aukcji? Aukcje z maksymalnym wykorzystaniem słów będą lepiej się wybijać?
Ps. natomiast starych aukcji pewnie nie da się zmienić, mimo że modyfikacja została teraz wprowadzona?
Jako zachęta do umożliwienia (choćby ograniczonej czasowo) zmiany tytułów istniejących aukcji warto nadmienić, że Allegro w osobie Pani Oli jako powód zmiany podało:
"nazwy produktów dłuższe niż 50 znaków są standardem rynkowym, a Google zaleca, aby produkty miały nazwy o długości od 70-150 znaków, zdecydowaliśmy o zwiększeniu limitu znaków w tytule do 75"
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zgłoś-swój-pomysł/wydłużenie-tytułu-oferty/idi-p/100607/page/3#com...
Skoro jest to już pewien standard rekomendowany również przez Google, byłoby wskazane, logiczne i dość uczciwe umożliwienie sprzedającym dokonanie zmiany tak, aby liczne nasze aukcje nadal odpowiadały standardom.
Pozdrowienia 🙂
Cześć, kiedy można liczyć na wprowadzenie tymczasowej edycji?
Dzień dobry, czy są już jakiekolwiek wstępne informacje?
Kiedy będzie odpowiedź?
Czy zmiana dotycząca ilości znaków w tytule oferty dotyczy także Allegro Lokalnie?
@mikan Nie, zmiana dotyczy tylko Allegro.
No proszę, niewidzialna konkurencja już to ma. To teraz Allegro może powiedzieć - mam i ja.
Niemożliwe stało się możliwe, coś w powietrzu wisi.
Pomysł został odrzucony i zaakceptowany 😄
Do masowej edycji tytułów polecam Menedżer Ofert Allegro:
https://niezbedniksprzedawcy.pl/MenedzerOfertAllegro/o_narzedziu/
Jest darmowy okres próbny na dodawanie fraz?
Zero odpowiedzi?
@KailaArt Nie mam dla Was nowych wieści w tej sprawie, ale rozmowy wciąż trwają, więc jak tylko otrzymam szczegóły, na pewno wrócę tutaj z do Was z informacjami.
@KailaArt jak obiecałam, wracam z dobrymi informacjami 🙂 Zmiana tytułu w ofertach, w których doszło już do zakupu jest już dostępna. Więcej informacji znajdziesz w tym wpisie.
Super, bardzo dziękuję! 🙂
Pytanie na jak długo będzie taka możliwość czy na razie czas nieograniczony?
@KailaArt Tak, na ten moment nie ma daty zakończenia, więc czas jest nieograniczony.