Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam przedmiot wystawiony w kategorii Moda- sport i turystyka , a chciałbym zmienić produkt konkretnie skarpety do kategorii Moda - bielizna męska. W jaki sposób można tego dokonać.
@ppuhpiker zgłoś aukcję jako niezgodną z kategorią, napisz w zgłoszeniu że prosisz o zakończenie bo chcesz zmienić kategorię, zakończą - dostaniesz maila, zmienisz kategorię i wznowisz 🙂
@kostas11 tak , tylko co zrobić jak kategoria jest przypisywana automatycznie z katalogu po wprowadzeniu EAN?
@mdrogeria co ja bym bez Ciebie zrobił, moje oferty nie są w katalogu i bez problemu mogłem zmienić 🙂
Jak ma w katalogu to zmieni wszystkim 😄
@kostas11 nie zmieni , musi dopasować produkt nie używając EAN ,jak go wpisze , a produkt jest w katalogu z tym kodem to automatycznie go połączy . Zgłoszenie błędu nic nie da bo nie zaakceptują .
Ale w którym miejscu mogę zgłosić niezgodność z kategorią .
@ppuhpiker a masz produkt w katalogu połączony ?
tak
@ppuhpiker to poczytaj co masz wyżej od @mdrogeria
musi dopasować produkt nie używając EAN ,jak go wpisze , a produkt jest w katalogu z tym kodem to automatycznie go połączy . Zgłoszenie błędu nic nie da bo nie zaakceptują .
@ppuhpiker zgłaszanie to walka z wiatrakami , 3 m-ce walczyłem o zmianę ilości sztuk w opakowaniu / producent zmienił / , przesyłałem fotki produktu , zdjęcia z katalogu producenta i nic , odpuściłem i podłączam do innych produktów . Zrób to samo poszukaj takiego produktu w katalogu , aby tytuł nie wprowadzał klienta w błąd ,a kategoria była taka jak potrzebujesz .
Dzięki, będę próbował.
@ppuhpiker przy wyszukiwaniu zamist EAN wpisz frazę odpowiadającą Twojemu produktowi .
@ppuhpiker podaj proszę kod EAN tego produktu. Być może ten produkt ma zbiór kategorii podobnych i będziesz mógł wystawić go w innej kategorii, niż kategoria produktu.