Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Jak zmienić nazwę produktu który ma zły i wprowadzający w błąd tytuł?
Chodzi np o ID produkt 494c89f4-a539-4554-8ed6-037abbcf28b0
Nazwa w katalogu to: MASKA PRZEDNIA OE FORD RANGER 2012-2015 co jest nie prawdą bo jest to model od 15-
w zgłaszaniu błędu nie ma takiej opcji. Więc jak ?
Pozdrawiam
@lukasparts95 zgłaszanie blędu to .... .a nie chce mi się pisać dalej , wyszukaj w katalogu za pomocą frazy produkt ,który odpowiada Twojemu i połącz .
@mdrogeria uwielbiam jak poprawiasz mi humor :), na weekend jak znalazł 🙂
@lukasparts95 dla Ciebie link
https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/jak-zglosic-blad-w-produkcie-ZGZG89WkOU0
I tu się robi problem ze zgłaszaniem błędów. Bo Nazwa jest generowana automatycznie. W parametrach tego produktu nie widzę aby był podany rocznik który jest błędny. Parametry wszystkie i kategoria są poprawne. Więc nie bardzo jest jak zgłosić taki błąd.
No wiem co mam Ci doradzić. 🙂 To się wystawia z jakiejś bazy TecDoc?
Dziewczyny, pomożecie jakoś?
@lukasparts95 W formularzu zgłaszania błędu jest pole "Inne sugestie dotyczące produktu". Wpisz w tym miejscu swoją sugestię zmiany nazwy.
Dzień dobry. Tak jak pisałem wyżej o tym problemie. Opisuje sugestie w wyznaczonym polu i pojawia się taki komunikat:
Przed wysłaniem zgłoszenia zaproponuj co najmniej jedną zmianę w danych produktu (nazwa, parametry, kategoria lub zdjęcia produktu).
Dodam, że nie zmieniam innych wartości ponieważ są poprawne. Nie wiem czemu w nazwie jest tylko błędnie przypisany rocznik.
Więc ponawiam pytanie. Jak ?
@lukasparts95 wyjaśniam to i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@lukasparts95 wracam z informacją, że nazwa produktu została już poprawiona 👍Teraz to: "Ford OE 2302114 Maska przednia".