Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
jeśli wpisałem błędną wartość w polu parametrów (chodzi o długość bransoletki w kategorii Bransoletki męskie), to istnieje możliwość poprawy? Podczas edytowania aukcji nie widzę tego parametru do poprawy a mam kilka takich aukcji. Dziękuję.
Cześć, @lukasz2789! Opcja edycji parametrów, powinna być możliwa w zakładce Mój asortyment.
Czy przy edycji oferty, w sekcji "Cechy (opcjonalnie)" - masz dostępną opcję "więcej parametrów"? Czy po jej rozwinięciu wyświetlają się parametry dotyczące wymiarów? Jeśli nie, to podaj proszę przykładowy numer oferty, dla której nie możesz edytować wymiarów - zweryfikuję to. 😊
Dzień dobry, niestety - przy edycji oferty w polu "więcej parametrów" nie widzę opcji edytowania parametru długość. Wiem, że podczas wystawiania oferty taka opcja była dostępna, ale po opublikowaniu oferty i próbach edycji już nie. Oto przykładowy numer 17668474878
@lukasz2789 sprawdziłam ofertę i widzę, że jest ona połączona z produktem gdzie jest podana długość jako parametr podstawowy - dlatego nie ma możliwości edycji tego parametru. W takim przypadku możesz skorzystać z opcji "Zgłoś błąd w produkcie". 😊
Dziękuję, spróbuję 🙂