Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, przy próbie zmiany nazwy wyskakuje błąd "Użycie opcji NO SAFETY INFORMATION jest niedozwolone". Nieważne czego bym nie chciała dopisać - nie mogę...
@beauty_unique musisz dodać informacje o bezpieczeństwie, własnie wznawiałem i miałem to samo 🙂 przygotuj tekst i dodaj hurtem do potrzebnych ofert 🙂 zanim coś edytujesz czy wznowisz pierw uzupełnij informacje !
A jak wystawiam nową aukcję z idosella to jak mam to ogarnąć ?
@ButyTotemBT napisał(a):
A jak wystawiam nową aukcję z idosella to jak mam to ogarnąć ?
To już kwestia integracji, allegro coś zmieniło musisz ponaglić lub poczekać jak zmian dokona idosell
Witam, o jakim tekście mowa? Bo u nas dzisiaj to samo.. 😕
allegro udostępnia teksty automatyczne ( zaznaczasz aukcje , produkt, informacje o bezpieczeństwie) w aukcjach już wystawionych dodałem bez problemu. nie wiem jak wystawić nową aukcję...
@ButyTotemBT zachęcam do zapoznania się z naszym artykułem na ten temat. Szczególnie z punktami 6,7 i 13. Powinny odpowiedzieć na Twoje pytania: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/rozporz%C4%85dzenie-gpsr-co-musisz-wiedzie...
Witam, czy informacje o bezpieczeństwie musza być uzupełnione w ofertach z żywnością? Mam właśnie ten sam komunikat przy próbie wznowienia ofert. Ale z tego co wiem to GPSR nie dotyczy żywności więc co mam umieścić w rubryce informacji o bezpieczeństwie?
@SmakowiteSkarby możesz proszę podać przykładowe numery ofert?
np. 17696487114
@SmakowiteSkarby dziękuję! Konsultuję Twój przypadek i wrócę z informacją.
@SmakowiteSkarby czy możesz proszę załączyć zrzut ekranu z widocznym komunikatem, w którym dokładnie miejscu widzisz informację o uzupełnieniu informacji?
@SmakowiteSkarby pięknie dziękuje! Działam w Twojej sprawie i gdy ustalę więcej szczegółów to wrócę z informacją. 😊
Witam, czy już udało się coś ustalić?
@SmakowiteSkarby, widzimy, że już udało Ci się dodać tekstowy opis i wystawić tę ofertę.
W kwestii komunikatu - gdyby w ofercie nie znalazły się żadne informacje o bezpieczeństwie, to mógłbyś ją wystawić, ale jeśli coś już w niej dodałeś (nawet mimo braku wymagalności), to weryfikujemy czy te dane są poprawne.
W tej sytuacji zamiast ustawiać opcje "Produkt nie zawiera informacji o bezpieczeństwie" nie podawaj żadnych danych w tych polach.
Niestety nie ma możliwości masowej edycji tej informacji, dlatego zmiany powinieneś wprowadzić pojedynczo w ofertach.