anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiany w produkcie - katalog etc.

nalla_pl
#8 Zapaleniec#

To co się dzieje jeśli chodzi o dodawanie produktów do katalogu i późniejsze zmiany w produkcie to jakiś koszmar.

Wystawiam produkt na sprzedaż, wiążę z istniejącym produktem w katalogu i jest ok. Po jakimś czasie pojawia się problem i jest informacja - zobacz zmiany w produkcie. No to klik i nie widzę żadnej różnicy mojego produktu w stosunku do niby zmian. Nawet wystawienie produktu od nowa i powiązanie z zaktualizowanym produktem nie pomaga. 

Moją propozycją zmiany w portalu jest to aby sprzedający otrzymywał informację dokładnie jaka zmiana została wprowadzona z możliwością zatwierdzenia : - potwierdź / odrzuć zmianę . Potwierdzenie skutkuje automatyczną aktualizacją przedmiotu.   @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  Czy da się coś z tym zrobić ?

Przykładowe przedmioty z problemem jw. :  12656938428 , 12348199185 , 12348165562

Szanujmy się, szkoda czasu na siedzenie i kombinowanie jeśli można coś zrobić w prosty sposób. Dziś zmarnowane 2 godziny bez żadnego efektu !

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@nalla_pl tak to powinno działać - "Przejdź do zakładki Mój asortyment. Wpisz w wyszukiwarce numery ofert z powiadomienia. Przy odpowiedniej ofercie kliknij [edytuj]. Przeniesiemy Cię do formularza wystawiania i wyświetlimy parametry, które zmieniliśmy". Tak się dzieje przy zmianie produktów podtsawowych, rozumiem, że w przypadku tych ofert nie było podkreślone co zostało zmienione. Czy możesz przesłać zrzut ekranu z tego momentu: "zobacz zmiany w produkcie. No to klik i nie widzę żadnej różnicy". 
Sprawdziłam i w podanych przez Ciebie produktach powiązanych z ofertami były pewne zmiany, np. zostało usunięte zdjęcie, ale nie dotyczyło to parametrów podstawowych, abym mogła to skonsultować potrzebowałabym zrzut ekranu, który obrazuje problem. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów