Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie!
Mam do Was pytanie. Dostałem od allegro informacje, że w grudniu mogę otrzymać zniżkę i nie płacić prowizji przy wystawianiu w kategorii Kolekcja/Sztuka. Warunkiem zniżki było kupno dowolnej rzeczy z tej kategorii co też uczyniłem. Zakupiłem i opłaciłem rzeczy, aktywowałem zniżkę (pokazuje status aktywna) i zabrałem się do wystawiania rzeczy w tej kategorii. Pomimo aktywnej zniżki przy wystawianiu nadal widniała informacja "Opłata za sprzedaż 1 szt.: 7,9% ceny sprzedaży". Czy allegro nie naliczy mi tej prowizji po sprzedaży tych rzeczy? A może zniżka dotyczy tylko allegro, a nie allegro lokalnie? Proszę o pomoc/poradę. Z góry dziękuję!
To co? Pomoże ktoś? 🙂
@Adamo8282 Gdzie kupiłeś tą rzecz? Na zwykłym Allegro? Jeśli tak, to zniżka obowiązuje także na zwykłym.
Kupiłem również przez lokalne allegro, nadal pokazuje mi, że opłata za sprzedaż 7.9%. W regulaminie nie ma nic na ten temat.
@Adamo8282 Również, to znaczy, że kupiłeś też na zwykłym. Zniżkę będziesz więc miał na zwykłym.
Kupiłem przez lokalnie allegro produkt z tej kategorii w zwykłym allegro oraz produkt na lokalnie allegro. Nadal mam informacje przy wystawianiu przedmiotu, że opłata wynosi 7.9%..
Wrzuć regulamin. Jeżeli akcja pojawiła się w centrum zniżek a w zapisie regulaminu nie masz Allegro lokalnie, to zniżka powinna obowiązywać tylko na Allegro.
Czytałem regulamin, nie jest to doprecyzowane niestety
Skoro nie mogę wystawiać na "zwykłym" allegro, to dlaczego dostaje powiadomienia o ofercie zniżkowej (i mogę ją aktywować) skierowanej nie dla osób mogących sprzedawać na "zwykłym" allegro? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Każdy jeszcze może sprzedawać na zwykłym ,tylko jak ci wyświetla AL to trzeba przejść na normalne allegro zaznaczając wystawianie przez stary formularz.
Tutaj to mnie zszokowałeś. Podpowiesz jak to dokładnie zrobić? Byłoby to rozwiązanie mojego problemu.
Udało mi się to zlokalizować. Teraz dopiero zrozumiałem, że allegro napisało, że to zero złoty za wystawienie, a nie za sprzedaż. No nic, dzięki za info i pomoc