Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Z mojego sklepu co jakiś czas znikają dodane zestawy, a ostatnio zniknęły wszystkie. Proszę o informację jaki jest tego powód, gdyż dodawanie ich zajęło mi kilka dni.
To, że trzeba to robić dla każdej oferty oddzielnie i że na Allegro nie ma opcji, aby automatycznie dodać wiele zestawów dla danych grup przedmiotów jest szokujące. Może powinienem zatrudnić na stałe osobę, która będzie siedziała i dodawała zestawy :)?
Pozdrawiam,
casadecorata_pl
@casadecorata_pl Sprawdź proszę czy powodem nie jest wyprzedawanie się ofert, które weszły w skład zestawu.
Wyprzedanie ofert nie jest powodem. Żadna z ofert nie została wyprzedana.
Po dwutygodniowym urlopie zniknęły wszystkie zestawy. W tym czasie aukcje były nieatywne. Z mojego doświadczenia wynika, że zakończenie aukcji nie powinno usuwać zestawów, gdyż przez ostatni rok znikały mi losowe zestawy w niewielkim procencie (ok. 20-30% zestawów), a oferty kończą się u mnie co 10dni.
Pozdrawiam,
casadecorata_pl
Jeżeli w między czasie jakaś aukcja się zakończyła (choćby na minutę) to zestaw znika, bo znika aukcja. Proste. Tak, trzeba mieć osobę do ogarniania allegro.
Nie jest prawdą, że zakończona oferta usuwa zestaw. Wielokrotnie odświeżałem oferty, które się kończyły i zestaw pozostawał.
Nie wyobrażam sobie, żeby co 10 dni dodawać od nowa ręcznie 1000 zestawów i poświecać na to 2-3dni. Brak automatyzacji dla tak podstawowej opcji świadczy o ułomności platformy.
U nas było tak samo - podczas urlopu zakończyliśmy na 2 tyg. wszystkie aukcje, a po ich wznowieniu okazało się, że wszystkie zestawy poznikały. I również mnóstwo włożonej w to pracy poszło na marne.