anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Znowu blokada wyświetleń i sprzedaży przez algorytmy

petinek_pl
#13 Ambasador

Znowu ten sam problem, zero wyświetleń, sprzedaż stanęła z dnia na dzień, wszystko przez te durne algorytmy które niszczą sprzedaż, od kilku dni mam zamówienie na jeden i ten sam produkt, który do tej pory nie był w ogóle kupowany przez pół roku.. teraz nagle każde zamówienie na to samo..poza tym prawie nic. Zamówienia kopie. Widać że jedna oferta zaczela sie wyswietlac a reszta blokada.. to bezprawne i nienormalne to powinno byc niedopuszczalne, blokuje to uczciwa sprzedaz i mozliwosc normalnego wystawiania ofert..

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

NajlepszyComPL
#13 Ambasador

To mi pachnie sabotażem. Służby powinny sprawdzić co się dzieje, że platforma mającą wiodący udział w handlu internetowym tak rozwala działalność gospodarczą swoich kontrahentów. Ja miałem 11 dni bez zamówień, pierwszy raz w kilkuletniej historii, po czym nagle wpadło z kilkudziesięciominutowym odstępem 4-5 zamówień i znowu 12 dni przerwy. Też zdażało się, że nagle sprzedawały się te same zestawy i to jeden po drugim. Nie da się tego nawet przypisać falowej naturze przyrody.

*** SZTUCZNA inteligencja NIE DORÓWNA nigdy NATURALNEJ głupocie 😉
oznacz moderatorów

Starkrak
#11 Animator

Allegro manipuluje wyświetlaniem ofert.

oznacz moderatorów