Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Znowu nie można wystawić sukienek używanych bo żąda EAN. Kilka dni temu był ten sam problem, został usunięty, ale niestety wrócił. Proszę usunąć usterkę.
Pozdrawiam
Czyli przywrócono ten sam błąd co poprzednio? Allegro, ja was grzecznie proszę - PRZESTAŃCIE TESTOWAĆ NA PRODUKCJI. PRZESTAŃCIE BEZ INFORMACJI COŚ ZMIENIAĆ.
Jesteście już dużą firmą, stać was na komunikację z firmami z którymi współpracujecie.
@Buty-U-Renaty prześlij mi proszę zrzuty swojego ekranu z formularza wystawiania oferty, gdzie jest widoczny ten komunikat.
@Buty-U-Renaty dziękuję. W której dokładnie kategorii próbujesz wystawić ofertę?
Moda - Odzież, Obuwie, Dodatki - Odzież damska - Sukienki
używane
@Buty-U-Renaty rozumiem i dziękuję, ale czy możesz pokazać mi to na zrzucie analogicznym jak wyżej?
Niedługo metr nici albo jedna pinezka będzie musiała mieć EAN:)
Oni chyba mają jakąś umowę sponsorską z GS1, może im płacą jakąś prowizję od każdego wykupionego EANu, przecież GS1 dodał już przy zakupie kodów zaznaczenie iż kupujesz je i będziesz używał przy sprzedaży na allegro 🙂 Kiedyś nie było tego.
Znowu jakiś bezsensowny wymóg EANu, teraz dla kategorii damskiej Sukienki, nawet dla stanu "Używany" na licytacjach. Proszę o wyjaśnienie.
@Buty-U-Renaty @Jasminowy_Butik poprosiłam już zespół o weryfikację tej kwestii, więc wrócę do Was, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
tak samo jest w wystawianiu dodatków - konkretnie apaszek i szaliczków używanych - proszę o zgłoszenie
Sukienki już działają, można wystawiać 😉
Pozdrawiam serdecznie
problem nadal występuje w innych kategoriach
- Moda - Odzież, Obuwie, Dodatki - Odzież męska - T-shirty
- Moda - Odzież, Obuwie, Dodatki - Galanteria i dodatki - Krawaty
@TiesScript dzięki za informację. Zgłosiłam problem do działu technicznego.
@TiesScript wracam do Ciebie z informacją, zgodnie z listą z tego artykułu - dla wskazanych kategorii kod EAN jest obowiązkowy.
@Sa_nova dla używanych przedmiotów? Mówie o stanie "używane". Do wczoraj nie było takiego problemu
Cześć, @TiesScript. Proszę, sprawdź czy ten problem nadal występuje. Jeśli tak, to podeślij zrzuty ekranu z widocznym komunikatem błędu.
@MiMary Problem występuje w podanych dwóch kategoriach, w marynarkach, koszulach i sukienkach faktycznie został naprawiony.
Proszę: