Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak się zastanawiam, jaki jest cel zabierania (używam słowa zabieranie, bo nie oddajemy jej raczej z własnej woli) prowizji od sprzedaży, zaraz po zakupie..
Prowizja powinna być zabierana w momencie, kiedy status zamówienia zmieni się na OPŁACONO, inaczej to bez sensu.
Oczywiście, jest opcja odbioru osobistego, wtedy prowizja może być zabierana w tym samym momencie, kiedy kupujący taką wybierze (lub po 7 dniach, jeśli nie ma podstawy by jej nie zabrać).
No i.. prowizja mogłaby być poprostu zabierana automatycznie, ze skarbonki Allegro Finanse, zamiast oczekiwać wpłat na oddzielne konto obsługowe.
@konto zamknięte w związku z tym wprowadzamy nowy system rabatu od transakcji 🙂
Który jest beznadziejny dla małych sprzedawców.
@cloudcloud, która nadal będzie naliczana od razu po klinięciu KUP TERAZ lub wygraniu licytacji. To trzeba zrobić od drugiej strony (nie naliczać jej od razu), a nie trzymać się zwrotów prowizji.
Zostałam okradziona
nr 8999732475
@kaja85maj Tu poszukaj i napisz do niego i poproś albo o natychmiastową wysyłkę towaru, albo o natychmiastowy zwrot pieniędzy. Allegro ma wgląd w tę dyskusję, więc Ci pomoże.
https://allegro.pl/dyskusje/kupujacy
@kaja85maj dobrze byłoby, gdybyś podała nieco więcej szczegółów, poza tym @WREDZIA-W1 dobrze radzi 🙂
" w związku z tym wprowadzamy nowy system rabatu od transakcji "
@cloudcloud, czyli proponujecie zastąpienie kotleta herbatą. Odpowiedzi Allegro na sugestie użytkowników niemal zawsze są w tym stylu. Czytaj: całkowicie chybione.
Patryk0701 NIE MIAŁEŚ PRZYPADKU JAK WCHODZI CI ZAKUP , PŁATNOŚĆ NP ,, M-BANK,, I PO PARU MINUTACH DOSTAJESZ WIADOMOŚĆ , PROSZĘ O NUMER KONTA KUPIŁAN TO TO I TO
niee 🙂 ja jestem prywaciarzem, ludzie najczęściej biorą 1-2 rzeczy ode mnie 😛