Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po raz kolejny dział windykacji DPD informuje mnie że w związku z nieopłaconymi fakturami kompensują sobie wartość faktur z należnych mi pobrań !?!?
co robię nie tak? bo po pierwsze żadnej faktury z DPD na oczy nie widziałem a po drugie włączając się do programu Allegro-DPD byłem przekonany że koszty wysyłek rozliczam z Allegro
boję się że mogę płacić podwójnie i Allegro i DPD ale poza monitami nie mam od DPD żadnych danych za co konkretnie mam płacic to i nic nie sprawdzę
proszę napiszcie czy płacicie bezpośrednio do DPD za wysyłki Allegro-DPD bo boje się że jak nie będzie pobrań to na mnie komornika naślą za nie płacenie ich faktur..
ja nawet bym i płacił te f-ry żeby uniknąc kłopotów tylko że jeszcze ani razu nie dostałem f-ry od DPD, nie wiem gdzie oni je wysyłają, do mnie dochodzą tylko monity o zapłatę
@ELEKTROMARKET Skontaktuj się proszę ze swoim opiekunem handlowym z DPD, aby wyjaśnić tę sytuację. Od 2 kwietania, jeśli udostępniasz metody Allegro Kurier DPD oraz Allegro Kurier DPD pobranie i poprawnie przekazujesz adresy mailowe, rozliczasz się bezpośrednio z Allegro, a nie z przewoźnikiem, czyli DPD.
Masz prawo również samodzielnie złożyć reklamację do DPD - potrzebujesz tylko pełnomocnictwa od Allegro. Znajdziesz je w zakładce Ustawienia dostawy. Wystarczy, że na dole strony klikniesz [Pobierz pełnomocnictwo]. Wszystkie najważniejsze informacje dotyczące metod rozliczeń Allegro Kurier DPD, znajdziesz w tym artykule.