Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kolejny cwaniak na allegro zamówił 6 baterii do komorki po 11zl. Zwrócił 5 zapewne po to żeby mieć darmową wysyłkę. Odmówiłem zwrotu pieniędzy ze względu na to że produkt to bateria. Z tego co się orientuję to mam prawo odmówić zwrotu pieniędzy za tego typu produkt. Kupujący odesłał mimo mojej odmowy. Co teraz? To że dostanę negatywa to już biorę na klatę. Mam po prostu dość takich cwaniaków.
@kolekcjonerstw ograniczyłeś prawo do zwrotu w ofercie ?
Co to znaczy czy ograniczyłem prawo?. Ja nie ustalam prawa. Takie mamy prawo w PL. Czy w każdej ofercie muszę o tym informować? To trochę bez sensu.
@kolekcjonerstw Prawo stanowi, że jeśli nie powiadomisz kupującego o ograniczeniu prawa do zwrotu to to ograniczenie nie ma zastosowania.
@kolekcjonerstw to znaczy czy w zwrotach masz informację o ograniczonym zwrocie ?
@kolekcjonerstw Taką informację umieszczasz raz w zakładce "zwroty" > na stałe.
@kolekcjonerstw Malo że dostaniesz negatywa to możesz mieć więcej problemów, nie masz żadnego zapisu wzmianki o ograniczonym zwrocie, więc zwracaj szybko kasę i do następnych ofert dopisz to "o ograniczonym zwrocie".ale zrobisz jak uważasz.