Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupujacy zakupił ode mnie maszynę którą wyprodukował na fakturę Vat. Po zakupie zauważyłem, że robi to praktycznie to samo wiec moją maszynę kupił w celu zeżnięcia i robienia takiej samej. Dzis dostał maszynę za pobraniem i połtora h od otwarcia napisał że jest niezgodna z opisem (jest zgodna z opisem) i ze nie spełnia jego wymagań i w poniedziałek zwróci poprzez formularz allegro. Czy musze uwzgledniać taki zwrot w tej sytuacji?
ODPISZ
zwrot towaru w trybie poprostu jest niemożliwy to nie była sprzedaż
konsumencka - przesyłka nie zostanie odebrana
prosimy o złożenie reklamacji przed wysyłką towaru
ok tak napisałam. Odpisał że mam czas do jutra inaczej wystawi negatywa i powiadomi allegro
@anastazja567 nie szkoda Ci ci czasu ? Przyjmij zwrot zrób korektę i zajmij się innymi klientami 🙂
Ale maszyna została zarżnięta, chciałbyś taką dostać używaną? 🤣
Proszę o wstrzymanie sie osób z **piip** w głowie od zabierania głosu w mojej sprawie.
@anastazja567 jeszcze raz przeczytaj swój pierwszy post i zrozumiesz, dlaczego się z ciebie śmieją, zamiast wyzywać osoby na forum. Oczekujesz pomocy, a zachowujesz się jak prostak.
@myslenie-szkodzi Post napisany w sposób bardzo"emocjonalny", mało zrozumiały, nie był opatentowany to "zerżnął".
Dziekuję za wypowiedz osobom które faktycznie chciały mi pomoc, udało mi się dzięki Wam sprawę załatwić pozytywnie. Było to dla mnie wyjątkowo ważne i stresujące.
[edycja]
Wątek zamykam.
@anastazja567 okej, dzięki tej odpowiedzi wiem o tobie wszystko 😄 jeśli tak odpowiadasz klientom, to życzę sukcesów!