anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniędzy opóźniony

TechPlayZone
#8 Zapaleniec

Cześć, mam pytanie odnośnie zwrotu, czy miał może ktoś taka informacje jak zwrot pieniędzy opóźniony. 

Czy faktycznie na allegro taki status występuje. 

Mam jednego kupującego, który co chwilę coś wymyślał, chciał coraz większy zwrot. Finalnie nie dawałem się szantażować po jego zmianie decyzji, że jednak 200 zł to za mało i chce więcej. Wystawił komentarz negatywny. Pech chciał, że trafiłem drugiego gagatka, osobę z dwubiegunówką, która po miłej rozmowie, zwrocie bo towar jednak nie pasuje przypomniała sobie miesiąc później że musi wystawić komentarz negatywny, a jego argument to cena za wysoka co potwierdził w sms , zaznaczając jednoczenie źle zabezpieczony towar, nie miła obsługę ( w tym chyba 40 minutowa rozmowe w ktorej odradzałem tego laptopa bo nie spełni oczekiwań, ale klient sie uparł i kupił ) . Ale allegro oczywiście tego koemntarza nie usunie, mimo dowod iż miał problem tylko co do ceny. to mój drugi w tym miesiącu 3 całkowicie na 200 pozytywnych, punkty zleciały do -200 z 340 no i zgodziłem się na zwrot finalnie jako rekompensatę, ale jak napisał kupujący teraz będzie mnie to kosztować 350 zł, ale jego to zadowoli i zmieni opinie. Zwrot zlecony w zeszły piątek, odemnie pieniędzy wyszły z allegro. Klient dzisiaj piszę, że on to ma zwrot jako opóźniony, ale dalej jak chce mogę wysłać mu 350 zł przekazem pocztowym, mam szanse na usunięcie opinie, dla mnie to kolejna próba wyłudzenia. Po tych dwóch komentarzach sprzedaż spadła praktycznie do 0. 

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0