Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
własnie dowiedziałam się ciekawej rzeczy
pytanie na Fb do allegro
czy w kwietniu jak klient zwróci towar to będziecie zwracać prowizje również od kosztów wysyłki?
odpowiedź allegro:
"nie będziemy zwracać tych kosztów"
Tu trzeba zadawać pytania UOKiK-owi, nie Allegro. W przeszłości już kilka razy wycofywali się rakiem ze swoich decyzji. A tak btw - w działaniach Allegro widać ostatnio jakąś taką nerwowość. Wydzieranie kasy za wszelką cenę, to forum... To daje do myślenia. Czyżby w księgowości słupki nie chciały się zamknąć na zakładanym plusie..? 😉 Zupełnie, jakby nastąpiły nowe porządki, albo jakby zbierali na 500+ dla rządzących:P
@-orbitkownia- @Vryko To według mnie czysty UOKiK. Odp z FB to wątła podstawa, trzeba spytać emailem. Ale nie bardzo widzę powód dlaczego mieliby NIE zwracać....
@msniezek czy mógłbyś potwierdzić informacje podane przez @-orbitkownia- albo im zaprzeczyć?
też jestem ciekawa , bo to szczerze bardzo dziwne aby prowizja nie była zwracana
DEMENTUJĘ.
Będziemy zwracać całą naliczoną kwotę - razem z prowizją od kosztów dostawy (w przypadku jej naliczenia). Jeżeli na naszym FB pojawiła się nieprawidłowa odpowiedź, zaraz ją poprawimy.
@msniezek poprawcie
ja mam jeszcze lepszy tekst allegro gdzie piszą że darmowa dostawa anuluje całą prowizję
@mix-mce na to się godzę od razu
ciekawy jestem jak oni beda to naliczać . powiedzmy towar 2zł wysyłka 15zł kurier . prowizja od 17zł i gdzie tu zarobek
@kosiarz-84Ludzie dadzą sobie radę, bo podniosą koszty wysyłki lub cenę towaru. Dla klienta będzie drożej, a nie taniej.