Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
https://allegro.pl/oferta/encyklopedia-psx-1995-2000-schmidt-9430657326?utm_source=notification&utm_... > Poproszę o pilny zwrot prowizji w wysokości aż 150 złotych z tej aukcji, niestety kupujący to człowiek który nie istnieje (kontaktowałem się telefonicznie). Być może sprawa zostanie przekazana organom ścigania (policja) w dniu jutrzejszym. Proszę o jak najszybszy kontakt w tej sprawie osób decyzyjnych ja z dzisiejszą "sprzedażą" kończę tutaj sprzedawać cokolwiek.
150 zł oddane ale wyraźnie zaznaczałem żeby żaden członek Allegro, bo ja nie będę mówił Allegrowicz dla mnie ktoś kto klika z fake konta kupującego wirtualne przyciski jest członkiem a nie allegrowiczem. Poza tym dlaczego Allegro tak kiepsko weryfikuje kupujących i na Allegro pojawia się małpa z zoo i dokonuje u mnie zakupu na wysoką kwotę? Poza tym gdzie obliczyć nowe prowizji skoro kalkulator prowizji podaje stare prowizje sprzed zmiany. To co robi Allegro to jakiś obłęd :)...........
Polecam automat do wysyłania wniosków o zwrot prowizji:
https://niezbedniksprzedawcy.pl/AsystentSprzedazy/automatyczne-zwroty-prowizji-allegro/o_narzedziu/
Nie nie lubię zjednoczonych sprzedawców, ani Allegro niczego nie kupię :).....
Nie będę też wystawiał aukcji dla fikcyjnych zakupów, proszę to poprawić i spróbować chociaż się przyrównać w 30% do poziomu **piiip**.com gdzie nie występuje i nie ma prawa bytu występować tak patologiczny kupujący. Proszę badać IP tych ludzi co to robię to przestępstwo.
No przecież wiem :)...
Proszę poprawić system informatyczny weryfikować kupujących na takim samym poziomie jak sprzedających!!!!!!!!!
Weź już odpuść Platforma allegro ma charakter powszechny i poniżej zamieszczona ustawa dotyczy ich również .
Sprzedawca nie może odmówić sprzedaży towaru wystawionego w sklepie. Jeśli to robi, to popełnia wykroczenie z art. 135 kodeksu wykroczeń. Zgodnie z tym przepisem „kto, zajmując się sprzedażą towarów w przedsiębiorstwie handlu detalicznego lub w przedsiębiorstwie gastronomicznym, ukrywa przed nabywcą towar przeznaczony do sprzedaży lub umyślnie bez uzasadnionej przyczyny odmawia sprzedaży takiego towaru, podlega karze grzywny".
Poprawcie system informatyczny tak jak mówiłem doprowadza to do bardzo ciężkiej patologii i bezprawnie ściąganych pieniędzy z mojego konta bankowego................. Dopiero potem zajmijcie się tym co ja robię na mniejszą skalę.
Ale w regulamienie allegro pisze w , ktorym momencie naliczana jest prowizja od sprzedaży i co należy zrobić w przypadku gdy transakcja nie zostanie sfinalizowana . Zaakceptowałeś regulemin i się pienisz o co ? .. .wszystko odbyło się zgodnie z zapiem w regulaminie , a może się z nim nie zapoznałeś ??
@TrustMe3 Otrzymałeś zwrot prowizji z ramach tej transakcji, a jako Allegro nie pobieramy żadnych środków z Twojego konta. Dziękuję za Twoją opinią dotyczącą weryfikacji kupujących. Zapoznałam się z nią i przekażę ją do odpowiednich osób, ale z uwagi na to, że obrażałeś tutaj wulgarnymi słowami wiele osób, w tym głównie pracowników Allegro, zablokowałam Ci możliwość wypowiedzi. Nie tolerujemy tego typu zachowań w stosunku do kogokolwiek.
@pulkownik66 Owszem, Allegro Gadane to miejsce dla Kupujących i Sprzedających, ale pracownicy Allegro są tutaj obecni. Cały zespół AG możesz poznać w tej zakładce. Inne profile pracowników Allegro, wystąpujących w roli ekspertów, oznaczone są również właściwą informacją.
@TrustMe3 Dla czego wciąż się tak gotujesz, napisałeś że prowizja oddana- wypisujesz jakieś nie spójne **piiip**oły /Proszę badać IP tych ludzi co to robię to przestępstwo. / To jest forum dla kupujących i sprzedających i nie ma tu pracowników Allegro.Raz ci się zdarzyło trafić na jełopa i robisz aferę.Ogarnij się trochę i nie ośmieszaj.
Usuwacie niewygodne informację, które podaje i nie będę pisał tutaj o was co o was dokładnie sądzę proszę się domyślić :)...
https://pl.trustpilot.com/review/www.allegro.pl > Opinie o Allegro 1.3 / 5 takie są oceny internautów i to się nie bierze z powietrza.