Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Proszę o informację w jaki sposób zwrócić wpłatę kupującemu gdy zakładka "powód zwrotu pieniędzy"
oraz inne zakładki do zwrotu są nieaktywne. W trakcie wpisywania zapłaty BLIKIEM przez nieuwagę wcisnąłem nie ten przycisk i strona stała się nieaktywna. Czy po jakimś czasie odblokuje się to i będę mógł ponowić zwrot zapłaty kupującemu ?
Pozdrawiam
@AGDystrybucja Który przycisk wcisnąłeś zanim strona stała się nieaktywna?
@AGDystrybucja trochę chaotycznie piszesz , ale domniemam ,że nie miałeś środków na koncie AF i wykonałeś doładowanie BLIk-em , jeśli mam rację , nie musisz nic więcej robić , zerknij tu- https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji i zobacz w szczegółach co się działo .
Dokładnie tak, chciałem doładować konto i po pomyłce stało się nieaktywne. Czy po jakiś czasie stanie się ono na nowo aktywne żebym mógł dokonać zwrotu?
@AGDystrybucja czyli doładowanie się nie powiodło ... ?
Właśnie. I po tym stało formularz zwrotu środków stał się nieaktywny
@AGDystrybucja to wszystko jasne . Po zleceniu zwrotu środków operator oczekuje na środki 24H , jeśli w tym czasie wystarczająca ich ilość nie pokaże się na koncie transakcja zostaje anulowana i możesz wykonać ją ponownie , musisz się wstrzymać dobę lub zwrócić środki innym kanałem .
Bardzo dziękuję za pomoc
Pozdrawiam