Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co za głupota z tymi kontami Allegro Finance. Muszę oddać wpłatę osobie, która zrezygnowała z zakupu i choc na koncie jest spora kwota, to nie mogę oddać wpłaty. Tłumaczą się, że każda zakładka to inne konto, i akurat na tej, na którą pani wpłacała pieniądze nie ma odpowiedniej kwoty i nie przyjmuje zlecenia zwrotu. Dlaczego nie można przenieść z jednej zakładki do drugiej, dla mnie jak widzę, wszystkie są podpięte pod allegro finance.
jeszcze się handryczą, żebym dopłaciła, a po co, skoro są środki. Co za totalna głupota z rozdzielaniem kont, jakiś szacher macher allegro czy co? Przecież nie mam wpływu na to jak ktoś płaci, gdzie zostanie zaksięgowana wpłata. Totalnie oszukują. Nic tylko zgłaszac do UOKIK
@AptekaNatolinska Na koncie, z którego piszesz, nie ma w tej chwili środków na Allegro Finanse u żadnego z operatorów.
Zasada jest jednak taka, że zwrócić wpłatę kupującemu możesz z wykorzystaniem usług operatora, który obsługiwał daną transakcję. Tzn. jeśli płatność za zakup była rozliczana przez PayU, środki muszą być na saldzie w PayU, żebyś mogła zwrócić tę wpłatę. Jeżeli środki są na saldzie Przelewów24, nie możesz z nich skorzystać w tym celu.
Zasady są opisane w tym artykule.