Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:37760651 Przepraszam za powstałe niedogodności. Widzę, że została dziś zgłoszona interwencja do oddziału, aby wyjaśnić losy Twojej paczki. Będziemy się z Tobą kontaktować mailowo w zgłoszeniu o numerze 49519523.
Witam co można z tym zrobić ja zapłaciłem prawie 100 zł a paczka nie wiedomo gdzie jest
@Client:37760651 Zapłaciłeś 100 zł za przesyłkę?!
Nie za przesyłkę tylko że towar co kupiłem i allegro one box zagubił przesyłkę
@Client:37760651 w tej sytuacji konieczne jest złożenie reklamacji. Możesz zgłosić sprawę do sprzedawcy poprzez założenie dyskusji. Możesz także złożyć reklamację samodzielnie, tu znajdziesz instrukcje. Jednak przy tej opcji, z uwagi na to, że stroną uprawnioną jest na ten moment sprzedawca, konieczne jest jego zrzeczenie się prawa do reklamacji na Twoją rzecz.
A mogę się zapytać jaki kurier ma moją przesyłka która nie wiedomo gdzie jest A001MNQGT2
@Client:37760651 najwięcej problemów jest z One Kurierem 🙂
A losowo wozi to kilka firm ( DPD, UPS, One kurier )
@Client:37760651 Przesyłkę przewoził UPS, w ramach Allegro One
A mogę dostać dokładnie nr przesyłki po pisałem do nich i początek maja Z a ja mam A001MNQGT2 i oni nie mogą znaleźć po początek powinno być Z
@Client:37760651 Obecnie przesyłki pojadają wyłącznie nr Allegro One. Sprawę zagubionej przesyłki załatwisz bezpośrednio z nami. Nie ma potrzeby kontaktu z kurierem, który był podwykonawcą.
pojadają 🤔🤗