Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,czemu kurierzy nie odbierają paczek w terminie z punktów nadań ? Mam zaniżoną ocenę za te paczki wynalazki a nadaję je około godziny 13 a niby kurier ma je odebrać jak nadam do 14:30 (taką informację od was otrzymałem) a kurier co ? ma to w ........ .Odbiera następnego dnia lub po 3 dniach .Paczka nadana wtorek przed godziną 13 a kurier raczył ją odebrać dopiero dzisiaj w czwartek,i gdzie tu moja wina w terminowości wysyłek ???????? karajcie kurierów a nie sprzedawców że obniżacie punktacje w jakości sprzedaży itp. Proszę o podanie linka gdzie codziennie mogę składać skargi jak kurier nie odbierze paczki jak nadam ją w terminie.Wy powinniście pilnować terminu odbioru paczek i karać firmy kurierskie które wykonują dla was usługi oraz waszych kurierów a nie nas sprzedających.Klienci pytają kiedy paczka zostanie wysłana a paczka nadana 2 dni wcześniej a kurier jej nie odebrał i co odpowiedzieć ? BRAK SŁÓW
@ELEKTRO-GG chętnie pomogę i sprawdzę tą sytuację, podaj proszę przykładowy numer takiej paczki.
Następne: A0016AVDO2 , A0015ZIBJ2 , A0015ZIBI4 , A0015NM8M5 , A0015ITU36 , A0015ITU28 , A0015ITU44 , A0015DYF90 itd
@ELEKTRO-GG dziękuję za wskazanie przesyłek - przekazałam opóźnione zamówienia, do wykluczenia z Twojej jakości sprzedaży oraz w sprawie kuriera interweniuję już w oddziale i czekam na wyjaśnienie sytuacji. Za utrudnienia, najmocniej przepraszam.
Dziękuje ,jutro podam jeszcze numery opóźnionych przesyłek
Dzień dobry,znowu powtórka ,paczki nadane 13:11 i nieodebrane z punktu,proszę o wykluczenie tych przesyłek z jakości wysyłki i sprzedaży oraz proszę zająć się tym tematem że kurierzy nie odbierają paczek,oto numery paczek: A0016NZ870 , A0016NZ888 ,pozdrawiam
@ELEKTRO-GG przykro mi, że znów paczki nie zostały odebrane z punktu. Ponowiłam prośbę o interwencję w oddziale w sprawie braku odbioru paczek oraz przekazałam wskazane zamówienia do wykluczenia z Twojej jakości sprzedaży.