Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ może by tak poinformować sprzedawcę mailem przed włączeniem ORLEN dostawa do Punktów i Automatów ORLEN Paczka w pakiecie Allegro Delivery a wyłączeniem Allegro Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka (ważna do 10.10.2024) bo jak wiecie trzeba ustawić ilość sztuk czy godzinę graniczną !!!!
Kolejne łamanie prawa i ingerowanie w ofertę za którą odpowiada sprzedawca !!!
podoba mi się fragment z jednego "tutaj"
Porównujemy jej wagę rzeczywistą i wymiarową. Pod uwagę bierzemy wyższą wartość. Waga rzeczywista – tyle waży paczka postawiona na wadze. Waga wymiarowa – zależy od rozmiarów paczki. Obliczamy ją według wzoru: [wysokość (cm) x długość (cm) x szerokość (cm)] / 5000. Jeżeli paczka przekroczy maksymalną wagę lub wymiary – naliczymy dopłatę zgodnie z cennikiem.
i takie niewinne zdanie gdzieś w środku (Pod uwagę bierzemy wyższą wartość.)
jak to pisał uokik we wnioskach pokontrolnych w sprawie allegro - informacje poukrywane głęboko w zakładkach
i do tego napisane wbrew ustawie konsumenckiej trudnym językiem i niejasno
(ja bym kazał liczyć całkę potrójną) 🙂
@_HolaOla_ wiem że miało to być dodawane etapami, pytam się czemu nie dostajemy informacji że bez naszej wiedzy dokonujecie zmian w cennikach dostaw ????
Wystarczył by mail "Jutro dodamy Orlen Delivery a usuniemy Allegro Orlen z Twojego cennika sprawdź ustawienia"
Zaczynacie traktować nas nie jak partnerów a ..... 😞
Miałem ustawione zamów do 8 dla Allegro Orlen a tu nagle zamówienie po 11 i muszę to wysłać w ten sam dzień włażę w cennik a tam usunięta moja dostawa i dodany do Delivery bez godziny granicznej, oczywiście jak się spóźnię Wy umyjecie ręce 😞