anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro gdzie jest moja przesyłka

abcagata
#7 Wielbiciel

Witam,

Od piątku próbuję ustalić gdzie jest moja przesyłka allegro AD029GPVB7. Miałem ją zgodnie z zasadami otrzymać w sobotę, są to części do samochodu. Sprzedawca wysłał części w piątek w południe. Nie otrzymałem, zgłosiłem problem allegro odpowiedział tylko automat że jest opóźniona to sam widzę. Dzisiaj najpóźniej muszę odstawić samochód do mechaników bo wyjeżdżam z przyczepą za granicę a części brak. Że statusu wynika że po mojej interwencji przesyłka pojawiła się w sobotę w Gdańsku aby za 4sek. być w Warszawie a w niedzielę znowu w Gdańsku. Tragedia z tym allegro, kłamią i podają nieprawdziwe dane o doręczeniu przesyłki dane na aukcji, nie udzielają odpowiedzi nic nie wiadomo. Dzisiaj przekazuję sprawę do UOKiK. Kiedy dostanę przesyłkę?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

No cóż taki mamy klimat ,jedni dostawcy trzymają fason i starają się terminowo dostarczać inni tylko obiecują.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@abcagata zgłosiliśmy interwencję w tej sprawie do oddziału, gdy tylko otrzymam informację w tej sprawie, dam znać. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@abcagata przesyłka została wydana do doręczenia. Dzisiaj powinna być dostarczona do wybranego automatu. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów