anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One Box, DPD - brak podjazdu

MAMY ROZWIĄZANIE!
drekenzes
#17 Koryfeusz#

Jeśli DPD mimo zamówionego podjazdu nie odebrał paczek, to czy można je nadać w punkcie Allegro One (Allegro One Punkt, A006995, Olimpijska 28)? Trochę dziwny brak odbioru, bo w godzinach podjazdu był kurier na mojej ulicy, więc albo pomylił adres albo nie umie zadzwonić do drzwi. Rano o godz. 8 potrafił bez przeszkód doręczyć mi paczkę....

NUMER zamówienia:

dd72b4d0-5278-11ef-89e0-fb5dd18fe40b

ef9cd8c0-5197-11ef-89e0-fb5dd18fe40b

Numer zlecenia podjazdu
11617954
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@drekenzes Widzę, że ostatecznie nadałeś przesyłki w punkcie. Mam nadzieję, że podobny problem już się nie powtórzy.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
drekenzes
#17 Koryfeusz#

@nat_not  napisał(a):

@drekenzes Widzę, że ostatecznie nadałeś przesyłki w punkcie. Mam nadzieję, że podobny problem już się nie powtórzy.

@nat_not Problem w tym, że z punktu nadania DPD też nie podjęło przesyłek, a już minęła 16-sta.... Więc ten wczorajszy brak odbioru wygląda na nieprzypadkowy wypadek przy pracy.

#17 Koryfeusz#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

@nat_not  napisał(a):

Tak, paczki zostały nadane w punkcie Allegro One Punkt, a DPD dzisiaj wysłał kuriera po odbiór paczek do mnie.... Okazuje się, że punkt odbioru to już inny rejon kuriera. 

I z punktu rozumiem już nikt nie odbierze?

#17 Koryfeusz#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  Nadanie w punkcie Allegro One nie zmieniło sytuacji - DPD też ich nie odebrało.

Moderatorka
Moderatorka

Cześć @drekenzes. Dziękuję za sygnał. Przekażę tę informację do oddziału i poproszę o interwencję. Przepraszam za utrudnienia. 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
drekenzes
#17 Koryfeusz#

Paczki odebrane i ruszyły w dalszą drogę. Dziękuję za pomoc, ale coś musiało być nie tak, że z punktu ich wczoraj nie podjęli - czyżby system blokował informację dla kuriera, gdy inny rejon?