anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One Box

kakabe_2007
#12 Orędownik

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

W dniu 2026-02-23, o godzinie 05:36 umieściłem przesyłkę numer Allegro A003VG24L9 w maszynie paczkowej. Numer zamówienia : 1370d210-0e66-11f1-89e0-87ab91491d06

Przesyłka nie została odebrana przez kuriera.

Pod tym linkiem można śledzić przesyłkę na stronie DPD : https://tracktrace.dpd.com.pl/parcelDetails?typ=1&p1=1037+030671+470U&p2=&p3=&p4=&p5=&p6=&p7=&p8=&p9...

Uprzejmie proszę moderacje o pomoc w nakłonieniu kuriera do odbioru przesyłki .....

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kakabe_2007 

Allegro One Box? Przecież nadałeś paczkę w punkcie Pickup

Druga sprawa to, że paczkę nadałeś wczoraj więc jeśli dzisiaj kurier nie podejmie żadnych czynności to dopiero wtedy zadziałam w sprawie.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#12 Orędownik

@gdvorek  Nadałem w zielonym paczkomacie Allegro ONE - podać adres maszyny ???

Paczka miała być dziś dostarczona klientowi i jutro odejmiecie mi punkty za jakość sprzedaży

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kakabe_2007 

Pewnie DPD po swojej stronie nie dostososwał statusów. Natomiast wstrzymajmy się proszę z działaniami, przynajmniej dzisiaj do 16.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#12 Orędownik

@gdvorek 

Pierwsze pytanie - dlaczego zmienił Pan tytuł mojego posta ???

Drugie pytanie - w tym przypadku to Allegro jest przewoźnikiem - tak ?

O 16 będzie już po "ptakach" bo kurier po tej godzinie na pewno nie odbierze przesyłki a ja od klienta otrzymam negatywną ocenę za działania Allegro bo informowało klienta o dostawie w dniu dzisiejszym .........................................

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kakabe_2007 

Dlatego, że zmylił mnie status z linku jaki nam podesłałeś - wróciłem poprzedni tytuł. Nadałeś paczkę w ramach Allegro Delivery, natomiast podwykonawcną jest DPD.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#12 Orędownik

@gdvorek  Skoro nadałem w ramach Allegro Delivery to Allegro powinno podjąć działania tym bardziej że jest już informacją wysłana do klienta że "przesyłka jest opróżniona"

oznacz moderatorów