Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@slogim cześć! Zgłosiłam to i dam znać, gdy tylko otrzymam informacje w tej sprawie.
Cześć,
wiemy, że obecna awaria może utrudniać pracę – bardzo przepraszamy za niedogodności. Technicy już pracują nad jej rozwiązaniem.
Na ten moment nie mamy jeszcze dokładnych informacji, ale jak tylko otrzymam szczegóły lub szacowany czas przywrócenia działania systemu, dam znać.
@DHLPolska @la_nika i nie zmieniają się statusy nadanych paczek w automacie , Allegro AD00K5IUQ2 nadana jakieś 1,5 godz. temu i ....nic , pewnie kurier też powiadomienia nie dostał , caaaałe Delivery
Czy mogę się dowiedzieć co się stanie z moimi zamówieniami, które trafiły, lub dopiero miały trafić do automatu, który uległ awarii? Widzę, że zmieniły się ich statusy i "wróciły do oddziału". Rozumiem, że nie ma ich już w zepsutym automacie.
AD00JKI5F5
AD00JML3D8
AD00JHZKE1
AD00JTN2L
Czy mogą zostać przekierowane do innego punktu lub na mój adres domowy i z kim w tej sprawie się kontaktować?
@slogim Wyjaśniam tę sprawę.
@slogim Cześć! Wszystkie przesyłki z automatu zostały wyjęte i w najbliższym czasie będzie podjęta próba doręczenia przesyłek na adres.
Kontaktował się ze mną DHL, podałem adres dostawy, przesyłki mają być dostarczone w poniedziałek, mam nadzieję, że tak będzie. Dziękuję za pomoc 🙂