anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

awaria DHL BOX

MAMY ROZWIĄZANIE!
slogim
#8 Zapaleniec#
Cześć, 
trzy moje paczki utknęły w automacie, który nie działa od wczoraj:
DHL BOX 24/7 4592689 Architektów 4 Rzeszów
jutro mija termin odbioru paczek, czy może zostać przedłużony? Nie wiem kiedy problem z maszyną zostanie naprawiony. Przesyłka, która miała dotrzeć dzisiaj również nie dotarła z powodu awarii.
Na infolinii DHL nie wiedzą czy problem z automatem był zgłoszony, nie znają czasu naprawy i nie mają na niego wpływu bo "firma zewnętrzna", zalecają zgłosić reklamację na stronie DHL, która nie rozpoznaje kodu przesyłek z Allegro, który jest wymagany do złożenia reklamacji. Rozmowa z nimi to strata czasu.
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@slogim cześć! Zgłosiłam to i dam znać, gdy tylko otrzymam informacje w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
DHLPolska
Ekspert DHL

Cześć,
wiemy, że obecna awaria może utrudniać pracę – bardzo przepraszamy za niedogodności. Technicy już pracują nad jej rozwiązaniem.

Na ten moment nie mamy jeszcze dokładnych informacji, ale jak tylko otrzymam szczegóły lub szacowany czas przywrócenia działania systemu, dam znać.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@DHLPolska @la_nika i nie zmieniają się statusy nadanych paczek w automacie , Allegro AD00K5IUQ2 nadana jakieś 1,5 godz. temu i ....nic , pewnie kurier też powiadomienia nie dostał , caaaałe Delivery 

oznacz moderatorów
slogim
#8 Zapaleniec#

Czy mogę się dowiedzieć co się stanie z moimi zamówieniami, które trafiły, lub dopiero miały trafić do automatu, który uległ awarii? Widzę, że zmieniły się ich statusy i "wróciły do oddziału". Rozumiem, że nie ma ich już w zepsutym automacie.

AD00JKI5F5

AD00JML3D8

AD00JHZKE1

AD00JTN2L

Czy mogą zostać przekierowane do innego punktu lub na mój adres domowy i z kim w tej sprawie się kontaktować?

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@slogim Wyjaśniam tę sprawę. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@slogim Cześć! Wszystkie przesyłki z automatu zostały wyjęte i w najbliższym czasie będzie podjęta próba doręczenia przesyłek na adres. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
slogim
#8 Zapaleniec#

Kontaktował się ze mną DHL, podałem adres dostawy, przesyłki mają być dostarczone w poniedziałek, mam nadzieję, że tak będzie. Dziękuję za pomoc 🙂

oznacz moderatorów