anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Awizo pomimo bycia w domu (DHL)

Client:65512616
#7 Wielbiciel

Witam,

Rozumiem, że przewidywany czas dostawy nie musi zgadzać się z realnym czasem, natomiast nieudana próba doręczenia i status awizo w historii doręczenia bardzo mnie zdziwił, gdyż byłem w domu dostępny cały czas.

Brakuje kontaktu z kurierem– nie dzwonił, a moje próby kontaktu kończyły się niepowodzeniem.

Z czego to wynika? Brakuje mi jakiegokolwiek statusu... kolejna " nieudana próba" to zwrot do nadawcy, a bardzo mi zależy na tej przesyłce i to właśnie z uwagi na szybką wysyłkę, wybrałem Allegro.

Nr przesyłki: 

ADO22JOZ6XT9NBRSG

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A gdzie jest tak napisane że jest to jest szybka wysyłka? Są inne formy dostawy co dają dużo większą szansę na szybkie dostarczenie. 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Może źle to sformułowałem– szybsza niż w innych sklepach dla tego produktu.

Nie jest to raczej istotne w tym wątku. Dostałem maila że "dziś przyjedzie kurier", dostałem awizo, a kuriera nie było. Wolałbym się skupić na tym problemie.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:65512616 nie mogę odnaleźć tej przesyłki. Sprawdź proszę, czy numer jest poprawny

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Przepraszam, źle się numer skopiował: AD022J0Z6XT9NBRSG

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:65512616 dzięki! Poprosiłam już o interwencję w oddziale doręczającym 🙂 

Alicja
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

@Syrena_zT niestety ale interwencja nie pomogła, dzisiaj taka sama sytuacja— drugi raz status awizo.
Piszę to paręnaście minut od otrzymania wiadomości, oczywiście będąc w domu. Zero kontaktu.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Okazało się, że została przekierowana pomimo statusu awizo... to chyba rozwiązuje sytuacje.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:65512616 przepraszam za powstałe niedogodności, przesyłka oczekuje już na odbiór w punkcie. 

Sandra
oznacz moderatorów