anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Awizo przesyłki Allegro One Kurier

Client:109816524
#8 Zapaleniec

Specjalnie zamówiłem tak, żeby być w domu w dniu dostawy. Powiem więcej - w momencie, w którym przesyłka otrzymała status nieudanego doręczenia (rzekomo nikogo nie było) w domu były 3 osoby. Słownie trzy.
Nikt nie dzwonił na domofon, nikt nie wysłał sms'a, nikt nie dzwonił na telefon, nikt nie widział kuriera.

Kurierowi się już nie chciało więc kliknął awizo i pojechał, taka usługa to nieśmieszny żart - a co gorsza po zgłębieniu tematu wśród znajomych - absolutnie każdy odradził korzystania z waszego dostawcy opisując waszą usługę jako śmiechu warta.

A moje pytanie brzmi: czy zamierzacie poprawić jakość waszych usług czy ocena 1.5 gwiazdki na 5 na portalach do oceny kurierów jest dla was w zupełności wystarczająca?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

#8 Zapaleniec

Warto również zaznaczyć, że moderacja zmieniła tytuł wpisu ponieważ był niepochlebny dla ich firmy kurierskiej. 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Client:109816524. Wyjaśniamy już z oddziałem dlaczego przesyłka została oznaczona jako awizo. Dam znać, gdy tylko dostanę więcej informacji. 
Tytuł wątku powinien być skrótem tego, co pojawia się w treści wpisu, tak aby pozostali forumowicze widzieli czego dokładnie dotyczy wątek. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:109816524 Otrzymałam informację, że oddział wyjaśnia tę sprawę bezpośrednio z kurierem, a ponowna próba doręczenia przesyłki nastąpi jutro. Najmocniej przepraszam za wszelkie utrudnienia w dostawie. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Dziękuję.

oznacz moderatorów