Dzień dobry, mamy do odbioru trzy paczki Allegro (DHL), miały być w punkcie odbioru 16 grudnia 2025, byłam dziś w punkcie odbioru (34-350 Cisiec, ul. Doliny 1), paczki fizycznie na nas czekają/ Niestety DHL nie podał nam kodów odbioru. Nie mogę skontaktować się z infolinią DHL -nie rozpoznaje numerów naszych paczek. Prosimy o pomoc, sprawa jest pilna, punkt odbioru będzie odsyłał nasze paczki jeśli ich nie odbierzemy 😞
podaję nr paczek:
Dzień dobry, jestem tu nowa, czy kilkając w powyższe @.......... znajdę tam rozwiązanie mojej sprawy?
@Client:39437192 Cześć. Kod odbioru dostaniesz, gdy przesyłka trafi do automatu lub punktu. Znajdziesz go:
Daj znać czy udało się odnaleźć kod. 🙂 Jeśli nie, będę działać dalej.
Niestety, kodów nigdzie nie ma...
@Client:39437192 Okej. Z tego co widzę paczki są w drodze a nie jeszcze do odbioru. Zweryfikuję sprawę i wrócę z odpowiedzią.
Bardzo dziękuję, ale paczki są już w punkcie odbioru, dziś tam byłam, Pani mi je pokazała, leżą tam już od 16 grudnia, nie może mi ich wydać bez kodów odbioru...
@Client:39437192 Podejrzewam, że w tym tkwi właśnie problem. Paczki mają status w drodze, dlatego nie masz kodu odbioru.
Konsultuję Twoją sprawę. Wrócę z odpowiedzią.
@Client:39437192 Czy ten numer jest prawidłowy? AD01134Q28
W sprawie pozostałych dwóch przesyłek doradca interweniuje już w oddziale.
Przepraszam, faktycznie, numer trzeciej paczki to: AD01I34Q28
@Client:39437192 Okej. Działam.
@Client:39437192 Doradca zainterweniował już w oddziale odnośnie wszystkich 3 paczek.