Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
już drugi raz paczka trafia na brak miejsca w allegromacie - czy można ją przekierować np do dhl, inpost, dpd (dot A003F27DD9)
Przekierować się raczej na innego dostawcę nie da ,ale następnym razem lepiej wybrać pewniejszą formę dostawy.
@astosz nie ma możliwości przekierowania jej do automatu innego przewoźnika, ale zgłosiłam tę sytuację do zespołu Allegro Delivery z prośbą o pomoc w tej sytuacji. Wrócę do Ciebie, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
a można przekierować do punktu odbioru w pobliżu (dla przykładu inpost - wczoraj zamówione, nie tylko przez allegro dziś dostarczone)
@astosz możemy przekierować tę przesyłkę tylko na Twój adres, czy to będzie dla Ciebie ok?
ok, poproszę
@astosz dziękuję, przekazałam informację! Przekirujemy przesyłkę na Twój adres.
Mam ten sam problem pomoże mi pani?
@kownaccy19 oczywiście, poproszę tylko o potwierdzenie, czy chodzi o przesyłkę nr A003EM2MX5 i czy również ma zostać dostarczona na adres przypisany do konta Allegro?
@astosz tak chodzi o tą przesyłkę A003EM2MX5 . Nie pamiętam jaki był przypisany....
@kownaccy19 czy prawidłowy adres to Łomża i ulica nazwana imieniem księdza?
@la_nika tak, księcia:)
@kownaccy19 super, dziękuję za potwierdzenie, działam w tej sprawie 🙂
@la_nika dziękuję. Czy będę widziała info w zakładce zakupy przy produkcie ? Czy czekać na info od pani?
@kownaccy19 ja wrócę z informacją, czy udało sie przekierować tę przesyłkę. Możliwe, że odpowiedź otrzymam dopiero jutro.
@la_nika widzę że paczka wróciła do Warszawy. Jutro pewnie będę kolejna próba.... Może się uda na adres będę wdzięczna
@kownaccy19 nie możemy niestety przekierować tej przeysłki, ale zgłosiliśmy interwencję, aby przesyłka została pilnie dostarczona do wybranego przez Panią automatu.
Jutra powinna ponownie zostać wydana do doręcznia i umieszczona w automacie.
@la_nika tak chodzi o tą przesyłkę A003EM2MX5 . Nie pamiętam jaki był przypisany....