Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Allegro Delivery to nowa usługa, w ramach której będziemy odpowiadać za cały proces dostawy i kompleksowo dbać o jej szybkość oraz jakość. Ty nie ponosisz odpowiedzialności za transport przesyłki ani konsekwencji jej ewentualnego zagubienia lub zniszczenia. Pozwoli Ci to skoncentrować się na jakości sprzedawanych produktów, właściwym zapakowaniu przesyłki oraz przekazaniu jej przewoźnikowi. Dla przesyłek przewożonych metodami Allegro Delivery bierzemy również odpowiedzialność za obsługę klienta.
Kurier Orlen nie odebrał przesyłek
Numer zlecenia podjazdu AD126623
Numery paczek
AD0005AGT5 numer zamówienia 7ac34890-4904-11ef-a3f5-cf603bb64699
AD0005AGU3 numer zamówienia 96ade831-4922-11ef-9455-45b7466e7988
Zlecenie podjazdu złożone przed godziną 11-stą
@bjsklep reklamację na brak podjazdu możesz przez ten formularz.
Co mi da reklamacja? Jak na odpowiedź na nią jest 30 dni.Na tym się kończy odpowiedzialność Allegro , że mam złożyć reklamację?
Proszę powiadomić kupujących o przyczynie niewysłania paczki w terminie (Dla przesyłek przewożonych metodami Allegro Delivery bierzemy również odpowiedzialność za obsługę klienta.)
@bjsklep termin na nadanie minie dopiero po północy i dopiero po jego upływie będziemy mogli wykluczyć te zamówienia z jakości Twojej sprzedaży, tak by nie miały wpływu na jej wyniki.
Czy kupujący zostali poinformowani? W jaki sposób mam zamówić zlecenie na te paczki na dzień dzisiejszy? W systemie widnieje zamówiony podjazd na dzień 24.07.2024 i nie można zamówić podjazdu dla tych paczek,
@bjsklep Zgłosiłam tę sprawę do odpowiedniego zespołu. Wrócę do Ciebie z informacją. Skierowałam również prośbę o wykluczenie zamówień z jakości.
Po co piszecie, żeby składać reklamacje, skoro w odpowiedzi na nią odpisujecie:
"Dodam, że w związku z Regulaminem “Allegro Delivery”, § 15. REKLAMACJE, punkt 4 - NIE GWARANTUJEMY USŁUGI ZLECENIA ODBIORU PRZEZ KURIERA..."?
Czy wiadomo jak zamówić podjazd dla wczorajszych nieodebranych paczek?
Wielkimi krokami zbliża się godzina graniczna zamówienia.
Nadal nie otrzymałem odpowiedzi , czy kupujący zostali poinformowani.Brak odpowiedzi na pytanie nie świadczy, że tego pytania nie było.
Później otrzymamy komentarz ,,Nie polecam" tak jak ostatnim razem.Bo paczka nie została dostarczona na czas. Wy oczywiście po interwencji nie będziecie go liczyć do statystyk,ale na stronie cały czas zostanie i będzie widoczny dla innych kupujących.
Czy tak wygląda odpowiedzialność Allegro dla przesyłek Delivery?
@bjsklep Podjazd kuriera dzisiaj odbędzie się do godziny 16:00.
Przekazałam również prośbę o poinformowanie kupujących.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
I znów Kurier Orlen nie odebrał przesyłek w ramach Allegro Delivery.
Numer zlecenia podjazdu AD191526
Data odbioru przesyłki 2024-08-19 08:00 16:00
Zlecenie złożone przed godziną 11-stą
Numer paczki AD000JA2R8 numer zamówienia 2b68e862-5d7f-11ef-a238-f9c8a2825b02
Numer paczki AD000JA2T4 numer zamówienia 718b8590-5ce5-11ef-b016-d5391a59d68f
Proszę poinformować odpowiedni dział i kupujących o opóźnieniu.
Proszę w dniu jutrzejszym wykluczyć przesyłki z jakości sprzedaży.