Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Po wczorajszej akcji, dostałem wiadomość, że allegro zgłosi dostawę pilną.
30 minut temu dostałem powiadomienie, że 2 paczki w automacie [edytowano].
Słuchawki były. Niespodzianka przy drugiej.
AD018VIAN3
Po otwarciu skrytki jest ona PUSTA. Jak można być cierpliwym? DHL box pracuje do 15 dzisiaj więc mnie rozłącza.
Chciałbym się dowiedzieć, jak mam odebrać coś czego nie ma? Może warto się skontaktować z kim kto te paczkę niby włożył 30 minut temu? Bo chyba niewidzialna jest.
Nie mam z kim się skontaktować, czego dowiedzieć, czy ja mam zgłaszać aktualnie przywłaszczenie lub kradzież przez kuriera?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
skoro chciałeś pilną .....
Dostałem taką odpowiedź, że zostaną dziś dostarczone.
Jedna była, drugiej na drugim kodzie nie ma. Pomiędzy powiadomieniami około 3 minuty.
Plus to co sugerujesz, to głupota. Jakby to była moja wina, że paczka jest do odbioru, a paczkomat pusty. Takie teksty lepiej dla siebie zachować.
Cześć, @SlimDejV. Najmocniej przepraszam za utrudnienia. Widzę, że sprawa jest już wyjaśniana w korespondencji mailowej 55463328. Dalsze informacje otrzymasz w odpowiedzi na to zgłoszenie.
"Paczkomat" jest nazwą własną i zarejestrowanym znakiem towarowym należącym do firmy InPost, która jako pierwsza wprowadziła automaty do odbioru i nadawania paczek na polski rynek. W związku z tym, inne firmy nie mogą nazywać swoich podobnych urządzeń "Paczkomatami", a samo słowo jest używane do identyfikacji maszyn InPostu.
@MiMary proszę o edycje tytułu bo wprowadza w błąd
@Client:80340374, dziękuję za zwrócenie uwagi, edytowałam tytuł.