anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co mam zrobić jeśli w mojej skrytce automatu DHL BOX znajdowała się przesyłka kogoś innego

36701889
#8 Zapaleniec#

W automacie dhl box znajdowała się nie moja przesyłka która została nadana z allegro delivery o numerze przesyłki 293829722923 ,nie wiem czyja to przesyłka, nie moja. Co mam zrobić jak kurier odmawia odebrania ode mnie tej przesyłki i nadania jej w paczkomacie do tej osoby do której ma trafić ta przeylka

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

gdvorek
Moderator
Moderator

@36701889 skontaktujemy się z Tobą mailowo i pomożemy zorganizować odbiór przesyłki.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@gdvorek Zorganizować zwrot obcej przesyłki to nie problem ale gdzie jest ta co tam powinna być to jest dla was zagadka i pole do popisu w poszukiwaniach .

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@kolekcjoner608 z tego co wiem stroną tej sytuacji nie jesteś i raczej efekty "popisu" będzie mógł ocenić @36701889 bo to mu mailowo pomożemy.

Miłego dnia!

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

36701889
#8 Zapaleniec#

Proszę o email ,swoją paczkę mam a wraz z nia była czyjąś która chce aby odebrała odbiorca tej paczki.

oznacz moderatorów

36701889
#8 Zapaleniec#

Proszę o emial z odpowiedzia

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@36701889 Widzę, że sprawą już zajmuje się doradca w sprawie mailowej numer 53406641. Kurier odbierze od Ciebie wspomnianą przesyłkę. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

36701889
#8 Zapaleniec#

Ale jak ,skąd będzie wiedział gdzie ma ja odebrac??

oznacz moderatorów

36701889
#8 Zapaleniec#

Tak ,właśnie odczytałam email już załatwione. Czekam na dalsze info .

oznacz moderatorów

36701889
#8 Zapaleniec#

Ta co powinna być jest bo to moja ,tylko dlaczego była razem z nią obca przesyłka dlatego dałam zapytanie co mam teraz zrobić 

oznacz moderatorów

36701889
#8 Zapaleniec#

Witam poproszę o kontakt

oznacz moderatorów