Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W automacie dhl box znajdowała się nie moja przesyłka która została nadana z allegro delivery o numerze przesyłki 293829722923 ,nie wiem czyja to przesyłka, nie moja. Co mam zrobić jak kurier odmawia odebrania ode mnie tej przesyłki i nadania jej w paczkomacie do tej osoby do której ma trafić ta przeylka
@36701889 skontaktujemy się z Tobą mailowo i pomożemy zorganizować odbiór przesyłki.
@gdvorek Zorganizować zwrot obcej przesyłki to nie problem ale gdzie jest ta co tam powinna być to jest dla was zagadka i pole do popisu w poszukiwaniach .
@kolekcjoner608 z tego co wiem stroną tej sytuacji nie jesteś i raczej efekty "popisu" będzie mógł ocenić @36701889 bo to mu mailowo pomożemy.
Miłego dnia!
Proszę o email ,swoją paczkę mam a wraz z nia była czyjąś która chce aby odebrała odbiorca tej paczki.
Proszę o emial z odpowiedzia
@36701889 Widzę, że sprawą już zajmuje się doradca w sprawie mailowej numer 53406641. Kurier odbierze od Ciebie wspomnianą przesyłkę.
Ale jak ,skąd będzie wiedział gdzie ma ja odebrac??
Tak ,właśnie odczytałam email już załatwione. Czekam na dalsze info .
Ta co powinna być jest bo to moja ,tylko dlaczego była razem z nią obca przesyłka dlatego dałam zapytanie co mam teraz zrobić
Witam poproszę o kontakt