anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czech inpost

soulgiftbox
#7 Wielbiciel

InPost nie przyjmuje przesyłek do Czech w paczkomatach. Proszę o informację, w jaki sposób mogę nadać te przesyłki. Nie chcę zamawiać kuriera, ponieważ przesyłki muszą zostać wysłane jeszcze dziś. Jednak ani Allegro One Box, ani InPost One Box nie przyjmują tych paczek.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@soulgiftbox jaki komunikat pojawia się w Paczkomacie, gdy próbujesz nadać przesyłki? Podaj też proszę numer zamówienia. 
Gotowe przesyłki Allegro International InPost można nadać w Paczkomacie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

soulgiftbox
#7 Wielbiciel

Pojawia się komunikat, że etykieta jest nieprawidłowa. Jednak podczas tworzenia etykiety zaznaczam opcję »wyślę paczkę do paczkomatu«. Mimo to nadal otrzymuję ten błąd.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@soulgiftbox a nie jest to przypadkiem ta paczka do której można zamówić tylko podjazd kuriera Orlan ? Allegro Packeta

Jeśli przewoźnikiem jest ORLEN Paczka:

• tylko podczas bezpłatnego podjazdu kuriera ORLEN Paczki. Przesyłek nie nadasz w punktach odbioru ani automatach ORLEN Paczki.

soulgiftbox
#7 Wielbiciel

Nie, na etykiecie widnieje oznaczenie INPOST. Dodatkowo podczas tworzenia etykiety wybieram opcję »nadaję paczkę w punkcie INPOST

oznacz moderatorów

la_nika

@soulgiftbox poproszę jeszcze o numer zamówienia. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

soulgiftbox
#7 Wielbiciel

Numer zamówienia: 180df700-d2b4-11f0-ae9b-a9554126c9d6

oznacz moderatorów

la_nika

@soulgiftbox skonsultowałam to z InPost i dla tej przesyłki (400841856527204135426045), jako sposób nadania wybrałeś podjazd kuriera, dlatego nie możesz jej nadać w Paczkomacie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

soulgiftbox
#7 Wielbiciel

Czy mogę zmienić etykiety i nadać przygotowane zamówienia w paczkomacie? Proszę wyjaśnić, jak mogę to zrobić. Nie chcę zamawiać podjazdu kuriera.

oznacz moderatorów

la_nika

@soulgiftbox sprawdź proszę, czy możesz dla tego zamówienia wygenerować nową przesyłkę w Wysyłam z Allegro i zaznaczyć tam, że nadasz w Paczkomacie tę przesyłkę.
Za nienadaną przesyłkę nie zostanie naliczona żadna opłata. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów