Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
InPost nie przyjmuje przesyłek do Czech w paczkomatach. Proszę o informację, w jaki sposób mogę nadać te przesyłki. Nie chcę zamawiać kuriera, ponieważ przesyłki muszą zostać wysłane jeszcze dziś. Jednak ani Allegro One Box, ani InPost One Box nie przyjmują tych paczek.
@soulgiftbox jaki komunikat pojawia się w Paczkomacie, gdy próbujesz nadać przesyłki? Podaj też proszę numer zamówienia.
Gotowe przesyłki Allegro International InPost można nadać w Paczkomacie.
Pojawia się komunikat, że etykieta jest nieprawidłowa. Jednak podczas tworzenia etykiety zaznaczam opcję »wyślę paczkę do paczkomatu«. Mimo to nadal otrzymuję ten błąd.
@soulgiftbox a nie jest to przypadkiem ta paczka do której można zamówić tylko podjazd kuriera Orlan ? Allegro Packeta
Jeśli przewoźnikiem jest ORLEN Paczka:
Nie, na etykiecie widnieje oznaczenie INPOST. Dodatkowo podczas tworzenia etykiety wybieram opcję »nadaję paczkę w punkcie INPOST
@soulgiftbox poproszę jeszcze o numer zamówienia.
Numer zamówienia: 180df700-d2b4-11f0-ae9b-a9554126c9d6
@soulgiftbox skonsultowałam to z InPost i dla tej przesyłki (400841856527204135426045), jako sposób nadania wybrałeś podjazd kuriera, dlatego nie możesz jej nadać w Paczkomacie.
Czy mogę zmienić etykiety i nadać przygotowane zamówienia w paczkomacie? Proszę wyjaśnić, jak mogę to zrobić. Nie chcę zamawiać podjazdu kuriera.
@soulgiftbox sprawdź proszę, czy możesz dla tego zamówienia wygenerować nową przesyłkę w Wysyłam z Allegro i zaznaczyć tam, że nadasz w Paczkomacie tę przesyłkę.
Za nienadaną przesyłkę nie zostanie naliczona żadna opłata.