Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wykryliśmy awarię i specjaliści już pracują nad jej usunięciem. W tej chwili nie możesz wygenerować przesyłek zwrotnych przez: DPD Pickup (zwrot w punkcie).
@fenikx święta 🙂 przeciążenia, poczekaj jak usuną awarię 😄
Chcę dokonać zwrotu i nie mogę bo nie można nadać etykiety a święta są 24 a nie 9 grudnia
Ja muszę odesłać paczkę z uszkodzonym towarem a termin darmowego zwrotu mija dziś. Ty zapewne masz trochę więcej czasu na zwrot - 14 dni od odbioru.
@radicalman-ivo reklamowane przedmioty udostępniasz sprzedawcy. I on decyduje czy je odbiera osobiście czy wysyła kuriera czy etykietę do nadania w punkcie.
Zawszę jak robię zwrot to naciskam zwrot i z automatu robi się etykieta a tu jakiś problem niby, że awaria może ona trwać nawet jak minie termin zwrotu.
@fenikx ten problem dotyczy tylko jednego typu przesyłek zwrotnych, aby nadać przesyłkę, możesz wybrać inną metodę dostawy zwracanego produktu.
Sprawdź to proszę, a jeśli pojawi się problem, podaj proszę numer zamówienia, pomogę!
@radicalman-ivo Ciebie także poproszę o numer zamówienia, jeśli inna metoda wysyłki zwrotu nie będzie dostępna.
Dzień dobry, chcę odesłać nieprawidłowy produkt, w mailu otrzymałem link do pobrania etykiety, ale pod linkiem żadnej etykiety pobrać się nie da, jest tekst: "Wydrukuj i nadaj przesyłkę zwrotną:" i nic więcej. Zamówienie otrzymałem przez paczkomat InPost, nr zamówienia: f8fd2520-d1b9-11f0-9d62-e77a7f2feffd
Dzień dobry @Leskos-Art! Numer podany w wiadomości e-mail to nie jest kod nadania przesyłki zwrotnej.
W przypadku reklamacji to sprzedający powinien odebrać od Ciebie towar (lub przesłać Ci etykietę), natomiast ponieważ to zamówienie Smart! to możesz wygenerować samodzielnie w ramach zwrotu etykietę, aby to zrobić w szczegółach zamówienia wybierz proszę "zwróć zakup".
Wypełnij proszę formularz, wtedy otrzymasz od nas kod nadania przesyłki zwrotnej.
Zgłosiłam już, że powiadomienie e-mail, jakie otrzymałeś w sprawie reklamacji wprowadza w błąd.