Witam, o co chodzi z paczką o numerze AD02M9IZ51?
Paczka jest w trasie od 19 czerwca, w międzyczasie klient zrezygnował z zakupu... miała do mnie wrócić... do tej pory nie wróciła.
Allegro przyznało, że popełnili błąd i paczka została wysłana na złą trasę..
Od dwóch dni nie otrzymuję informacji od Allegro czy moja paczka przypadkiem nie została gdzieś zgubiona.. skoro od 1 lipca nie potrafi do mnie wrócić.
Wczoraj status przesyłki został zaktualizowany i ponownie widnieje informacja, ze paczka oczekuje na odbiór, kwestia jaki odbiór skoro ja nie dostałam żadnej informacji.
Historia przesyłki jest tak zawiła, ze ciężko się połapać, a nikt nie chce pomóc.
Jeśli faktycznie paczka została zgubiona to po prostu proszę o zwrot pieniędzy za dany produkt. Ile może klient czekać na zwrot swoich pieniędzy ? Bez przesady...
Odwołać się od decyzji reklamacji wciąż nie mogę, ponieważ paczka nie dotarła, a Wasza odmowa na tym bazuje.
Mam czas do 18 lipca, aby się odwołać..
@Koniuszek96 Bardzo proszę, abyś zaczekał na odpowiedź dorgą mailową. Nie ma potrzeby powielania zgłoszeń - wszystkie sprawy są rozwiązywane w kolejności, w jakiej do nas trafią, zatem pisanie kolejnych maili w trwającej korespondencji może wprowadzić zamieszanie.