Dzień dobry
Posiadam do nadania przesyłkę AD01RX4X19. Próbowałam nadać ją wczoraj w automacie, bezskutecznie.
Wczoraj i dziś próbowałam również w dwóch różnych punktach DHL, tam kod kreskowy paczki nie został rozpoznany.
Poproszę o sprawdzenie co może być przyczyną oraz o zapewnienie mnie, że jeśli zamówię na jutro podjazd kurierw dla powyższej przesyłki, zostanie ona nadana bez problemu.
Alternatywnie poproszę o umożliwienie wygenerowanie nowej etykiety.
Pozdrawiam
YaninaPL @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
To przesyłka Allegro Delivery a nie DHL eCommerce. To dwie różne firmy kurierskie.
Możesz spróbować zeskanować dolny kod kreskowy z etykiety (może być konieczne zasłonięcie pozostałych kodów na czas skanowania). Ewentualnie spróbuj w automacie paczkowym Allegro.
W tym samych punktach i w tym samym czasie nadałam bez problemu inne przesyłki Allegro Delivery DHL, wiec problem jest ewidentnie z tą jedną, wspomnianą powyżej.
Poproszę o weryfikację i odpowiedź zwrotną
@YaninaPL z danych w naszym systemie wynika, że anulowałaś tę etykietę, dlatego nie działa w żadnym z automatów. Spróbuj proszę wygenerować nową i problem z nadaniem nie powinnien już wystąpić.