Nie wiem jak to tutaj na Allegro box działa ale konkurencja np. InPost potrafi połączyć dostawy do tego samego odbiorcy i zostawić kilka paczek w jednej skrytce. Gamoń pracujący dla Allegro niestety albo nie potrafi albo nie ma takiej możliwości bo mając do mnie 4 paczki z jedną przed samymi w świetami wrócił do oddziału bo prawdopodobnie nie znalazł wolnej skrytki. To był mój ostatni wybór tego dostawcy. Nachalnie promują swój wybór wypychając inne formy dostawy na szary koniec a nie potrafią ogarnąć usługi.
@grzesiekw17 Dobrze że zauważyłeś że nie zawsze ci z szarego końca są gorsi od tych z czołówki . Przyda Ci się to przy robieniu następnych zakupów i wybieraniu form dostawy.
@grzesiekw17 dziękuję za Twoją opinię, ale opcja multiskrytki nie jest (jeszcze) dostępna w Allegro One Box. Intensywnie nad nią pracujemy, ale nie jest to niechęć, czy zła wola kuriera, że nie umieścił wszystkich Twoich przesyłek w jednej skrytce. Nie ten moment nie ma takiej możliwości, ale tak jak pisałam wcześniej, prace nad nią są zaawansowane, więc niebawem powinna być już dostępna.