anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego kurier nie skorzystał z tej samej skrytki.

MAMY ROZWIĄZANIE!
grzesiekw17
#7 Wielbiciel

Nie wiem jak to tutaj na Allegro box działa ale konkurencja np. InPost potrafi połączyć dostawy do tego samego odbiorcy i zostawić kilka paczek w jednej skrytce. Gamoń pracujący dla Allegro niestety albo nie potrafi albo nie ma takiej możliwości bo mając do mnie 4 paczki z jedną przed samymi w świetami wrócił do oddziału bo prawdopodobnie nie znalazł wolnej skrytki. To był mój ostatni wybór tego dostawcy. Nachalnie promują swój wybór wypychając inne formy dostawy na szary koniec a nie potrafią ogarnąć usługi.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@grzesiekw17 Dobrze że zauważyłeś że nie zawsze ci z szarego końca są gorsi od tych z czołówki . Przyda Ci się to przy robieniu następnych zakupów i wybieraniu form dostawy.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@grzesiekw17 dziękuję za Twoją opinię, ale opcja multiskrytki nie jest (jeszcze) dostępna w Allegro One Box. Intensywnie nad nią pracujemy, ale nie jest to niechęć, czy zła wola kuriera, że nie umieścił wszystkich Twoich przesyłek w jednej skrytce. Nie ten moment nie ma takiej możliwości, ale tak jak pisałam wcześniej, prace nad nią są zaawansowane, więc niebawem powinna być już dostępna. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów