Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
chciałabym zapytać, gdzie mogę zgłosić problem z niepojawianiem się kuriera Allegro Kurier DHL (AD).
Pomimo prawidłowego zamawiania podjazdu kuriera przez system Allegro, kurier nie przyjeżdża po odbiór przesyłek. Sytuacja ta powtórzyła się już kilkukrotnie i powoduje opóźnienia w realizacji wysyłek.
Proszę o informację, jak i gdzie zgłaszać takie przypadki, aby zostały odpowiednio odnotowane i wyjaśnione.
@HadShop poprosiłam już o interwencję w tej sprawie.
Jeśli z tego powodu otrzymasz punkty negatywnie wpływające na jakość Twojej sprzedaży, daj proszę znać, poproszę o ich wykluczenie.
deklarowany czas minął dziś, ale udało mi sie dostarczyć paczke do punktu i została odebrana od kuriera.
Chciałam tylko podkreślić, że najbardziej zależy mi na tym, aby kurier rzeczywiście podjeżdżał po odbiór przesyłek, tak jak to jest zamawiane.
@HadShop oczywiście, rozumiem, dlatego poprosiłam o interwencję u kuriera z Twojego regionu.
Mam to samo od wczoraj paczka czeka na odbiór z DHL AD
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Da się jakoś pingnąć kuriera który nie odbiera paczek?
@globaldist Podaj proszę przykładowy numer podjazdu lub numery przesyłek.
AD00JRAGL6
@globaldist dziękuję. Poprosiłam o interwencję w oddziale w sprawie odbioru paczki.
@globaldist otrzymałam odpowiedź, że kurier powinien pojawić się po przesyłkę dziś w godzinach 15-16. 😊
Dzięki, czekamy 🙂
Niestety nie przyjechał, Klient się denerwuje, co robić?
@globaldist ze statusu wynika, że kurier odebrał paczkę o 16:34, czy to się zgadza?
Tak przed chwilą odebrał, dzięki!