Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem takie info a app allegro, że paczka jest w paczkomacie oraz taki text "Przesyłkę włożyliśmy do dowolnej skrytki" i brak możliwości otwarcia skrytki i brak kodu odbioru co mam z tym zrobić?
Czy ktoś pomoże?
Kod odbioru powinien być w apce Inpostu.
To ja wiem, ale spotkałeś się z twierdzeniem "Przesyłkę włożyliśmy do dowolnej skrytki" więc nie ma w app kodu ani możliwości otwarcia skrytki zdalnie
Ale może napisz o jaką skrytkę się rozchodzi. InPost, Allegro, czy może jakiś Orlen lub DHL
@Nirrson Domyślam się że to nie jest paczkomat lecz Jakiś Allegro Box. Kod odbioru powinien być w aplikacji Allegro, można też otworzyć zdalnie z aplikacji, trzeba tylko mieć włączoną lokalizację.
A która skrytka to nigdy nie wiadomo, dowiesz się gdy się otworzy.
Jeżeli przesyłka InPost to otworzysz aplikacją InPost. Nie wysyłają powiadomień jeśli uzytkownik ma aplikację.
Tak jest to skrytka Allegro Box, w aplikacji przy ikonce samochodu mam info 1 do odbioru, klikam na to, ale nie ma info otwórz skrytkę, ani w mailu też nie ma kodu odbioru. Myślę, że to błąd kuriera, albo systemowy.
Teraz potrzebna jest pomoc eksperta @Allegro_One ale przydał by się jakiś numer przesyłki żeby zlokalizować
@Allegro_One przesyłka: Allegro A0038A0I32
Dostałem kod do odbioru od sprzedającego dzięki za pomoc.
Kod odbioru dostaniesz, gdy przesyłka trafi do automatu lub punktu. Znajdziesz go:
Daj znać czy udało się znaleźć. 🙂
@N_Nitka28 chyba nie czytałaś od początku wątku, nie było takiej informacji, aniw app Allegro i na stronie logując się w przeglądarce. Otrzymałem kod od sprzedawcy po mailu do niego.