anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Info o tym, że paczka w paczkomacie w "Przesyłkę włożyliśmy do dowolnej skrytki"

MAMY ROZWIĄZANIE!
Nirrson
#7 Wielbiciel

Dostałem takie info a app allegro, że paczka jest w paczkomacie oraz taki text "Przesyłkę włożyliśmy do dowolnej skrytki" i brak możliwości otwarcia skrytki i brak kodu odbioru co mam z tym zrobić?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
Nirrson
#7 Wielbiciel

Czy ktoś pomoże?

oznacz moderatorów
pecela
#20 Guru ⭐⭐

@Nirrson

Kod odbioru powinien być w apce Inpostu.

oznacz moderatorów
Nirrson
#7 Wielbiciel

To ja wiem, ale spotkałeś się z twierdzeniem "Przesyłkę włożyliśmy do dowolnej skrytki" więc nie ma w app kodu ani możliwości otwarcia skrytki zdalnie

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Ale może napisz o jaką skrytkę się rozchodzi.  InPost, Allegro, czy może jakiś Orlen lub DHL

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Nirrson Domyślam się że to nie jest paczkomat lecz Jakiś Allegro Box.  Kod odbioru powinien być w aplikacji Allegro,  można też otworzyć zdalnie z aplikacji, trzeba tylko mieć  włączoną lokalizację.

A która skrytka to nigdy nie wiadomo,  dowiesz się gdy się otworzy.

Jeżeli przesyłka InPost to  otworzysz aplikacją InPost.  Nie wysyłają powiadomień  jeśli uzytkownik ma aplikację.

oznacz moderatorów
Nirrson
#7 Wielbiciel

Tak jest to skrytka Allegro Box, w aplikacji przy ikonce samochodu mam info 1 do odbioru, klikam na to, ale nie ma info otwórz skrytkę, ani w mailu też nie ma kodu odbioru. Myślę, że to błąd kuriera, albo systemowy.

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Teraz potrzebna jest pomoc eksperta  @Allegro_One   ale przydał by się jakiś numer przesyłki żeby zlokalizować

oznacz moderatorów
Nirrson
#7 Wielbiciel

@Allegro_One przesyłka: Allegro A0038A0I32

oznacz moderatorów
Nirrson
#7 Wielbiciel

Dostałem kod do odbioru od sprzedającego dzięki za pomoc.

oznacz moderatorów
N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Nirrson 

Kod odbioru dostaniesz, gdy przesyłka trafi do automatu lub punktu. Znajdziesz go:

• w mejlu,
  • w wiadomości SMS, (kod odbioru otrzymasz poprzez SMS w sytuacji, gdy nie masz uruchomionych powiadomień push z aplikacji Allegro)
  • w sekcji kod odbioru w szczegółach zakupu, w zakładce Moje zakupy,
  • w zakładce moje przesyłki w aplikacji Allegro i przeglądarce (ikonka samochodu w prawym górnym rogu) 

Daj znać czy udało się znaleźć. 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Nirrson
#7 Wielbiciel

@N_Nitka28 chyba nie czytałaś od początku wątku, nie było takiej informacji, aniw app Allegro i na stronie logując się w przeglądarce. Otrzymałem kod od sprzedawcy po mailu do niego.

oznacz moderatorów