Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
taki blad przy nadaniu przesyłek Błąd: Wymagane jest uzupełnienie pola 'Hasło' w ustawieniach wtyczki skontaktuj się z opiekunem Paczki w Ruchu, aby uzyskać prawidłowe dane do API.
Spróbuj nadać paczkę z poziomu zamówienia.
Połącz poprzez Allegro.pl
OK juz mam, tylko teraz jest problem że trzeba pojedynczo nadawac paczki, nie mozna razem
Tę konfirgurację paczki w ruchu robisz tylko wówczas gdy masz podpisaną umowę z Orlen Paczka i podajesz dane dostępone menadżera ruchu. W przypadku Allegro Orlen Paczka - korzystasz z konfiguracji wysyłam z allegro
baselinker nadajie ups dpd prze wysyłam i jest ok ale przy orlen delivery wyskakujie
Błąd: Wymagane jest uzupełnienie pola 'Hasło' w ustawieniach wtyczki skontaktuj się z opiekunem Paczki w Ruchu, aby uzyskać prawidłowe dane do API.
Spróbuj nadać paczkę z poziomu zamówienia
to dziwne
Błąd: Wybrany typ przesyłki nie jest wspierany przez metodę dostawy (VALIDATION_ERROR /parcel-management/parcel-create-commands/dedcaea9-6e94-4e0f-af57-1f1723105208) taki wyskajue komunikat jak wybrałem wysłam z allegro |
ok rozumiem że wysyłam z allegro jest ten sam do ups dpd i do delivery orlen paczka?