anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupiłem karmę dla psa i dotarła uszkodzona, paczka została pocięta, a pudełko również zostało pocięt

Client:139446860
#1 Nowicjusz
  • Kupiłem karmę dla psa i dotarła uszkodzona, paczka została pocięta, a pudełko również zostało pocięte, karma została wsypana do pudełka, otworzyłem dyskusję, a następnie zwróciłem się o pomoc do alegro i powiedziano mi, że czekam na odpowiedź od przewoźnika, ale czekam na odpowiedź od ponad miesiąca i jej nie ma. Kilka dni temu ponownie otworzyłem dyskusję i otrzymałem odpowiedź e-mail, że spóźniłem się na dyskusję, ponieważ minęło ponad 14 dni. Chcę odzyskać pieniądze za uszkodzony towar, ponieważ dużo karmy się wysypało, a ja zamówiłem dokładnie 10 kilogramów
oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:139446860

Zasadnicze pytanie. Zgłosiłeś zastrzeżenie odnoście stanu przesyłki kurierowi przy doręczeniu? Jeżeli przesyłka była uszkodzona i było to widoczne z zewnątrz, to odbiór takiej przesyłki jest równoznaczny ze zrzeczeniem się wszelkich roszczeń od przewoźnika. Jest to nieodwoływalne. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:139446860 przykro mi, ale nie mogę pomóc w tej sprawie. 
Przesyłkę odebrałeś 25 stycznia, natomiast reklamację do przewoźnika złożyłeś dopiero 22 lutego, dlatego została odrzucona. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów