anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier Allegro One nie odebrał paczki z punktu

ClearLife
#10 Popularyzator

Jak w temacie, kurier nie odebrał paczki z punku w zamówieniu nr 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

ClearLife
#10 Popularyzator

Klient winiem jutro otrzymać przesyłkę 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@ClearLife Zainterweniowałam w tej sprawie u przewoźnika. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ClearLife
#10 Popularyzator

Widzę, że raczej przesyłka już dzisiaj nie wyjedzie. Także proszę o wykluczenie transakcji 

2af33c30-f7f4-11f0-864b-cbb126a9cfa6 z jakości sprzedaży oraz o  usunięcie ewentualnego, negatywnego komentarza. 
oznacz moderatorów

Syrena_zT

@ClearLife wykluczyłam zamówienie z jakości. Co do komentarza, nie mogę zagwarantować, że będziemy mogli podjąć działania, zależy to od treści komentarza. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ClearLife
#10 Popularyzator

@Syrena_zT Mam pytanie czy ta wasza pseudofirma kurierska chociaż odbierze tą przesyłkę jutro (sobota), klient żąda aby przesyłka była na poniedziałek. Czemu tego g..na nie wyłączycie. Najgorsza firma kurierska jaka istnieje. Pół wieczora tracę na przepraszanie klienta za fuszerkę Allegro One Kurier, drugi dzień z rzędu kurier ma w du..e odbiór przesyłek z punktu. 

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@ClearLife Nie jestem w stanie tego zagwarantować. Jak już wspomniałam, zainterweniowałam w tej sprawie. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ClearLife
#10 Popularyzator

@N_Nitka28 to Twoja interwencja jednak niewiele wnosi do sprawy, bo dalej stoimy w miejscu, jak kupuję na **piiip** i jest obsuwa w przesyłce, to platforma pisze do mnie i przeprasza, Allegro oczywiście ma to gdzieś i karze się tłumaczyć klientowi samemu. Dbam, jak się da o jakość sprzedaży, takie zachowanie kuriera (jeżeli nie dostarczy przesyłki) do poniedziałku pewnie skończy się dla mnie negatywnym komentarzem, ale nie odebraniem towaru przez kupującego, bo kupi gdzie indziej, nie mając pewności czy kurier raczy odebrać paczkę w poniedziałek. Oczywiście Allegro stanie na stanowisku, że nie usunie ewentualnego negatywa, co jest często praktykowane. Napiszcie chociaż do kupującego, że go przepraszacie za opóźnienie. 

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@ClearLife Rozumiem, że sytuacja jest frustrująca, ale zrobiłam na ten moment wszystko co mogłam. 

Nie mam możliwości skontaktowania się z kupującym. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów