Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kurier miał dzisiaj przyjechać!! To było ważne! Już w tym dniu. Numer we wniosku nie jest zgodny z numerem kuriera. Jest już 9:00 i nadal nie ma paczki!! Numer A000YHOUL4
@Client:124868168 Najszybciej będzie, jak zapytasz o to na infolinii - 616 306 886. Działa do godziny 22:00.
Mój zakup miał być w moich rękach wczoraj!! 14.08!! Dzisiaj jest 15.08 i pomoc techniczna mówi, że mój zakup, który miał być WCZORAJ, będzie JUTRO! Co chcesz, żebym z tym zrobił!!? To był prezent na 14.08!!
@Client:124868168 1. Nie kupuje się rzeczy w sprzedaży wysyłkowej na ostatnią chwilę, bo zawsze coś się może opóźnić. Zwłaszcza jeśli w tygodniu wypada święto
2. Chcesz być zdrowy, to nie korzystaj z Allegro One czy Allegro Delivery
1) Sprzedawca nie wysłał towaru przez 2 dni. W związku z tym była zmuszona kupić od innego sprzedawcy. A teraz opóźnienie w dostawie wynosi już 2 dni! Nie jest jasne, czy moja przesyłka dotrze jutro! Bo jutro piątek, ostatni dzień przed weekendem. 2) Gdybym wiedział, że Allegro One jest takie złe, nigdy bym go nie zamówił
@Client:124868168 teraz już wiesz
@Client:124868168 kilka sugestii, które pozwolą uniknąć siwych włosów ( przed ich normalnym nastaniem 🙂 ) :
1. Nie kupuj na ostatnią chwilę
2. Unikaj allegr One, Allegro Delivery - poczytaj wątki na forum
3. Sprawdzaj - deklarowany przez sprzedawcę CZAS WYSYŁKI ( kliknij na Dostawa - tam masz podany)
4. CZAS DOSTAWY - jest obliczany według algorytmów Allegro. Sprzedawca nie ma na niego wpływu. I delikatnie mówiąc czesto moja się z prawdą - znów sprawdź watki na forum
@Client:124868168 nie byłbym taki pewny że sprzedawca nie wysłał przez 2 dni w przypadku one. Bardzo często sprzedawca ma spakowaną paczkę a one nie odbiera jej albo z ich paczkomatu albo przez podjazd do siedziby bo... nie i im się nie chce i już. Termin nadania to chwila odebrania paczki
@Client:124868168 @az1rael Dokładnie tak! Praktycznie w połowie przypadków nadawane przeze mnie przesyłki Allegro One nie są odbierane w terminie z automatu paczkowego. Mimo prawidłowego nadania przez sprzedawcę, w Allegro nadal widnieje status "Oczekuje na nadanie", chociaż po kliknięciu w numer przesyłki można sprawdzić, że już została nadana, i kiedy. Przykład z wczoraj:
@Client:124868168 "Kurier miał dzisiaj przyjechać!!"
Allegro One? Jeśli dostarczą tę przesyłkę przed 20 sierpnia to będzie dobrze 😉