anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mam paczkę do odbioru w paczkomacie do dzisiaj do 23:00 ,jak przedłużyć ?

toxix
#7 Wielbiciel

Dzisiaj zobaczyłem że mam paczkę do odebrania do dzisiaj do 23 ! Nie ma mnie na miejscu bo paczka miała być w poniedziałek . A przez przypadek zobaczyłem że jest już w paczkomacie.

Chciałem przedłużyć odbiór kliknąłem że przedłuża o 24h . 

Teraz patrzę, dalej widnieje że mam 9 godz do końca odbioru. 

O co chodzi czemu mi nie przedłużyło odbioru ? Czy to jakiś błąd ? Nie ma żadnej informacji na ten temat ....

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Agent555
#20 Guru ⭐⭐
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@toxix jak to automat paczkowy allegro delivery to można samemu przedłużyć w aplikacji allegro jak to paczkomat inpost to tez można przedłużyć w aplikacji inpost

Ewentualnie podaj numer paczki.

Wdrożyliśmy darmowe przedłużenie terminu odbioru przesyłek Allegro One! 

oznacz moderatorów

toxix
#7 Wielbiciel

To jest one box allegro

Była funkcja przedłużenia, kliknąłem ją i po chwili znowu mam odbiór do 23 niedziela 28 nic nie przedłużyło 

Nr paczki A003HUQXA8

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Najprawdopodobniej przedłużenia nie widać w systemie.

oznacz moderatorów

toxix
#7 Wielbiciel

Czyli jak była opcja i ja kliknąłem to się aktywowała ? Bo ja już nie wiem cY jak jutro rano podjadę do paczkomatu to ta paczka będzie ? Zależy mi na tej paczce , lipa straszna bo nie wiem czy będzie paczka czy nie .. dalej mi pokazuje 7 godz do odbioru paczki

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@toxix Widzę, że czas na odbiór przesyłki został wydłużony dzisiaj o godzinie 7:10, a o 15:23 została odebrana. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

toxix
#7 Wielbiciel

No została wydłużona o 7 ale nie widniała nigdzie informacja że zostało to przedłużone ... Cały czas informacja że paczka do 23:00 28.12.25 ...

Dlatego znajomy mi ja odebrał bo nie było pewności czy ta paczka jutro będzie ! W tym problem ze na aplikacji nie było informacji że paczka została przedłużona. Pozdrawiam

oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

i po problemie 

oznacz moderatorów

toxix
#7 Wielbiciel

Był problem bo nie miałem kogo poprosić żeby odebrał ale już jest gitara! Pozdrawiam i sorry za problem  !

oznacz moderatorów

toxix
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów